הפוך לעמוד הבית

בעלי "וויסקי בר-מוזיאון" רכשו את מתחם מסעדת הז'אז'ו הסמוכה

10/08/2017
צילום: אנטולי מיכאלו
צילום: אנטולי מיכאלו

וויסקי בר-מוזיאון, המשלב בין מסעדה ובר לבין מוזיאון וויסקי.  מכיל למעלה מ-1,000 סוגי וויסקי שונים מיותר מ-13 מדינות שונות, לצד מטבח שף עשיר ומוקפד. המקום, אשר נפתח לפני פחות משנה, מתרחב כעת ומכפיל את גודלו על ידי רכישת מתחם מסעדת הז'אז'ו, שנסגרה לא מזמן וממוקמת בסמוך אליו במנהרה הטמפלרית שבשרונה.

החללים ממוקמים שניהם במנהרות טמפלריות תת-קרקעיות של שרונה, שניהם בנויים באותה צורה וגודל; מכילים עד 150 איש בישיבה כל אחד, משתרעים על שטח של 350-400 מ"ר האחד, ומכילים יחד 4 מתחמים – שני מתחמים מרכזיים ושתי קומות גלריה מרווחות. המתחם החדש מאפשר, בין היתר, קיומם של אירועים פרטיים ועסקיים בסדר גודל של 30-300 איש.

בחודשים האחרונים ניהלו מתנאל שלום ורן דור–חי, מבעלי ה"וויסקי בר-מוזיאון", מו"מ לרכישת מתחם מסעדת הז'אז'ו. התהליך נערך בשיתוף עם הנהלת שרונה, אשר תמכה ועודדה את המהלך, בשל היות ה"וויסקי בר מוזיאון" מתחם מוביל ומצליח במתחם שרונה כולו, המהווה מוקד מרכזי לתיירות פנים וחוץ.

מתנאל שלום ורן דור-חי, מבעלי וויסקי בר-מוזיאון: "פתחנו את ה'וויסקי בר-מוזיאון' על-מנת לספק מענה לביקוש ההולך וגובר של חובבי הויסקי בישראל ובעולם, להעניק להם חוויה ייחודית, שונה ומוקפדת. את תפריט האוכל במקום בנינו סביב עולמות התוכן של משקה הזהב תוך הקפדה על חומרי גלם. כשנה לאחר פתיחת המקום אנו גאים להרחיבו ולאפשר קיומם של אירועים פרטיים ועסקיים, לצד הגשת שירות מקצועי ומזמין לקהל המבלים במקום, אשר מגיע אלינו מהארץ כולה ומרחבי העולם".

המתחם החדש יפעל לצד המתחם הנוכחי, תחת אותו קונספט ואותם סטנדרטים מוקפדים של שירות, אוכל ואווירה, ויופעל תחת שם חדש מבית ה"וויסקי בר-מוזיאון". פתיחת המתחם החדש תתקיים בשבועות הקרובים.

כתבות נוספות

עבור לתוכן העמוד