הפוך לעמוד הבית

דומינוס פונה לשוק הללא גלוטן

3/12/2017
צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

דומינו'ס פיצה השיקה לראשונה מאז כניסתה לישראל, פיצה ללא גלוטן. הפיצה החדשה מצטרפת למגוון הפיצות הייחודיות שהשיקה דומינו'ס פיצה בשנים האחרונות עבור קהלים שונים החל מפיצה מחיטה מלאה, פיצה טבעונית, פיצת שף ועכשיו גם פיצה ללא גלוטן. לרגל כניסתה של הפיצה ללא גלוטן, הרשת נערכה קרוב לשנה ובכלל זה ביצעה תהליך מקיף של פיתוח מוצר, החלפת קמח הדורום עימו פותחים הפיצ'יולים של דומינו'ס את הבצק ידנית לקמח תירס נטול גלוטן, הכשירה את העובדים כך שתהליך הכנתה מתבצע בכלים נפרדים, לחלוטין אך יש לקחת בחשבון שהפיצה נאפית בתנור משותף ובסביבת עבודה הכוללת גלוטן ולכן עלולה להכיל שאריות ועקבות של גלוטן.

 

עידו פרידמן, סמנכ"ל שיווק דומינו'ס פיצה בישראל: "כרשת המובילה את תחום הפיצות בישראל, יש לנו מחויבות לתת מענה רחב ככל הניתן לכלל הקהלים שיכולים ליהנות מהמוצרים האיכותיים והשירות שלנו. גם בעבור אלו השמים את הטעם והעונג מהאוכל במקום הראשון וגם לאלו שבמקביל לטעם האיכותי, נותנים חשיבות לנושא הבריאות והתזונה. כמי שמייצרים חווית ארוחת ערב כיפית ואלטרנטיבית בקרב משפחות רבות, חשוב לנו לספק פתרון גם לאלו שמחפשים אלטרנטיבה לגלוטן. לכבודם יצרנו פיצה המספקת גם את האיכות המוכרת של דומינו'ס וגם בצק ללא גלוטן, שיוצע עם מגוון אפשרויות התפריט של דומינו'ס".

 

כפי שצוין מעלה, תהליך פיתוח הפיצות החדשות היה ארוך וקפדני וכלל מחקר רקע מעמיק, בדיקות מקיפות ושימוש בקבוצות מיקוד במטרה להגיע למוצר הטוב ביותר. בשיתוף עם חברת Green-Lite,

כתבות נוספות

עבור לתוכן העמוד