הפוך לעמוד הבית
יפעת 2

Nespresso יוצאת בשיתוף פעולה עם המיזם הקולינארי EatWith

9/06/2016

נספרסו משיקה תערובת קפה Envivo Lungo ייעודית לבוקר ויוצאת בשיתוף פעולה עם המיזם הקולינארי EatWith ליצירת מפגשי בוקר קולינאריים  בימי שישי, ברחבי הארץ, בבתיהם הפרטיים של המארחים.Envivo , בעלת טעם עוצמתי ואיכות מעוררת, נרקחה במיוחד על ידי מומחי הקפה של נספרסו.

 

EatWith הינה זירה קהילתית המחברת בין מארחים לחובבי קולינריה, על מנת להציע חוויה חברתית וקולינרית בדמות ארוחות פרטיות בבית השף. חווית האירוח ב-EatWith היא חוויה שהיא הרבה מעבר לאוכל. בכל ארוחה יש מפגש אנושי מרתק שכולל חווית אירוח, מפגש אישי עם השף, חשיפה לחללים מיוחדים וחיבור לאנשים חדשים. 

 

במסגרת שיתוף הפעולה עם נספרסו, יתקיימו ב24 ביוני וב 1 ביולי מפגשי בוקר בבתיהם של אושיות מטבח בעלות מוניטין שנבחרו בקפידה. בצד הקפה המשובח והאירוח הייחודי יכללו המפגשים גם שיחה אינטימית ומעוררת מחשבה, בנושאי ספרות, מוסיקה, תאטרון, ספורט, תקשורת ועוד עם מגוון רחב של אנשים מעוררי עניין כמו השחקנית גילה אלמגור, הטניסאית שחר פאר, המוסיקאי אבי סינגולדה, אנשי התקשורת שלום קיטל, הדס שטייף ועוד. 

 

המחיר למפגש בוקר הינו 160 ₪.

 

רשימת המארחים כוללת בירושלים את רחל בן אלול, יוצאת "מאסטר שף", המציעה את סודות המטבח של אמה ומגישה אוכל כשר בהשראת המטבח הספרדי-ירושלמי. עתליה, ילידת עין כרם, עבדה בעברה במסעדות עילית והיום מארחת בביתה הציורי המשקיף להרי יהודה, ארוחות ששמן הולך לפניהן. בתל אביב, "הבנות", מהמארחות הבולטות של המיזם, יארחו ארוחת בוקר בדירתן המוארת ,עם מיטב המנות שלהן. חובבי המטבח המולקולרימוזמנים להתארח  אצל אורבאנושם תוגש ארוחת שבע מנות יוצאת דופן. אופיר ורועיקי יגישו פרשנות מודרנית לארוחת בוקר תל אביבית בהשפעת תערובת ה-Envivoבלופט תל אביבי  שהיה בעבר מפעל פתיליות, ובשעות הלילה שימש כמועדון.

 

גבריאל, יארח בלופט פתוח בדרום תל אביב המשקיף על כל העיר ויציע ארוחת בוקר צבעונית, עשירה, המבוססת על ירקות וחומרי גלם מקומיים וטריים. עינת, עם עשר שנות ניסיון כשפית בכמה מהמסעדות המובילות של לונדון, ובהן גורדון רמזי, יחד עם אור שניהלה את מסעדת יוחנן,יארחו בוקר מעורר השראה בסמטאות יפו העתיקה.  מרב דווידסון, שעבדה במסעדת "מחנהיודה" והיתה השפית של מסעדת "ושתי" מזמינה את האורחים לחווית בוקר מלכותימול נוף הים.

 

ברמת השרון, תארח שירלי שהתמחתה בעבר במסעדות שלושה כוכבי מישלן ותביא עימה ניחוחות צרפתיים לשולחן..בחיפה, ניתן לאכול אצל ארז ושלומי לארוחת בוקר חיפאית אל מול נוף המפרץ ולהנות מהבריזה הנעימה.

 

 

כתבות נוספות

יפעת אוזן
עבור לתוכן העמוד