הפוך לעמוד הבית
יפעת 2

דומינו'ס פיצה מציגה את Domino's All Stars

24/12/2012

דומינו'ס פיצה, רשת משלוחי הפיצה הגדולה והמובילה בישראל ממשיכה לחדש. עם בא החורף הישראלי העומד בפתח דומינו'ס פיצה משיקה לראשונה את סדרת Domino's AllStars המציעה לחובבי הפיצה בארץ ארומה, תוספות וטעמים מחו"ל, זאת כחלק מתפיסת האיכות והטעם הקיימת ברשת. תפריט החורף החדש מציג שלושה סוגי פיצות איכותיות תחת הקונספט: תכירו את הפיצה היוונית Domino's Greek Style המציעה בצק פריך, 100% גבינת מוצרלה, פלחי עגבניות שרי, וניחוחות יוונים עם קוביות גבינה בולגרית, וזיתים שחורים מזן "קלמטה". השניה בסדרה היא  Domino's Italian style פיצה איטלקית עסיסית על בסיס שמנת  עם רוטב "אלפרדו", וגבינת 100% מוצרלה טרייה, לאלו מתווספים ירקות טריים עם שיני שום, עלי תרד ריחניים, פלחי עגבניות שרי, וגבינה בולגרית. ארוחת Domino's Mexican style מציעה גרסה מקסיקנית פיקנטית לפפרוני הקלאסי של דומינו'ס. בצק חריף, עליו יוצקים רוטב מקסיקני סמיך ומתובל אף הוא, עם 100% גבינת מוצרלה, פלפל קלוי, תירס, וכמובן עיגולי פפרוני סומבררו ענקים בטעם ספייסי ועשיר.

 

יוסי אלבז, מנכ"ל דומינו'ס פיצה בישראל: "כחלק מתפיסת עולם השמה דגש על חדשנות מוצרית, דומינו'ס פיצה שמחה לגוון שוב, אך הפעם אנו יוצאים עם קונספט חדש שילווה אותנו בקמפיינים הקרובים. קולקציית הפיצות החדשה לחורף של דומינו'ס פיצה מגיעה עם קונספט מוצרי המציע שורה של טעמים עולמיים לחובבי הפיצות בישראל. מוצרים אלו תוכננו במיוחד לחיך הישראלי ובעלי מרקם דומיננטי יותר, המתאים בעיקר לימות החורף הקרים. יתרה מזאת, הדגש הרב המוקדש לעניין האיכות והטעם בדומינו'ס, מוצא את ביטויו בסדרה החדשה, עם מספר תוספות שלא מוכרות לחובב הפיצה המקומי. מזיתי "קלמטה", דרך רוטב אלפרדו, קוביות בולגרית, פפרוני סומבררו ועד עלי תרד.  כרגיל נציע עם השקת הסדרה החדשה, מבצעים אטרקטיביים בשורה של פלטפורמות שונות. אין לנו ספק שמי שיזמין פיצות מסדרת החורף ייהנה מפיצות איכות במחירים אטרקטיביים".

 

שיווק הפיצה החדשה ימשך במבצע עד לתחילת פברואר. כמו בכל פעילות של רשת דומינו'ס פיצה בשנתיים האחרונות, גם הפעם הצרכן הפרטי יוכל ליהנות משורה של הטבות ייחודיות הכוללים מבצעים וארוחות במבצע באפלקציות הסלולר השונות (אייפון ואנדרואיד) אתר האינטרנט ובהזמנות טלפוניות.

כתבות נוספות

יפעת אוזן
עבור לתוכן העמוד