אתר הלוחות WINWIN מצטרף משיק אפליקצייה למכירה וקניה ישירות דרך הפייסבוק

אתר הלוחות WINWIN.co.il משיק לראשונה בימים אלו אפליקציית פייסבוק חדשה וחסרת תקדים בעולם הלוחות הישראלי שפשוט "מעבירה" את הלוח האינטרנטי מבית ידיעות אחרונות לרשת החברתית בעזרת סנכרון מלא בין האפליקציה לבין האתר עצמו.


האפליקציה החדשה של winwin מאפשרת למיליוני ישראלים לגשת אליה באופן פשוט וידידותי, לפרסם דרכה מודעה למכירה או להשכרה של רכב, מוצרי "יד שנייה" או דירה, לשתף בלחיצת כפתור את ה"חברים" במודעה אטרקטיבית, להגיב על כל מודעה, לבקש "עזרה" מהחברים במציאת רכב או דירה, לנהל את האזור האישי, לערוך מודעה, להקפיץ מודעה, ועוד.



היתרונות באפליקציה החדשה של WINWIN :


א. מאות אלפי גולשים ישראלים נמצאים יום יום בפייסבוק במשך שעות, והאפליקציה החדשה בעצם מאפשרת להם להשתמש בלוח WINWIN מבלי לעזוב לרגע את הפייסבוק. (כל האפשרויות שיש בלוח עצמו נמצאות גם באפליקציה)


ב. מעל ל- חצי מיליון מודעות למכירה מתוך לוח winwin יוצגו במלואן בתוך אפליקציית הפייסבוק ,מה שהופך את האפליקציה הלכה למעשה ללוח המודעות הגדול בפייסבוק.


ג. עוד יתרון משמעותי באפליקציה החדשה הוא שאם עד היום לגולש לא הייתה האפשרות לדעת למי הוא מוכר או ממי הוא קונה, הרי שהיום הוא יכול לדעת בדיוק ולבחור בצורה מודעת יותר מה הוא רוצה לעשות.



מלוח winwin נמסר: הרשת החברתית חדרה לחיינו בכל הכוח. אנחנו מאמינים שכדי להיות אתר לוחות מוביל עלינו לספק לגולשים שלנו פלטפורמה זמינה בכל מקום וזמן. זאת בדיוק הסיבה שהחלטנו ליצור לראשונה בישראל אפליקציה נגישה וידידותית בפייסבוק, שתוכל לשרת את כל הגולשים בו. כל העניין ברשת החברתית הוא ה"אנשים" שיושבים מאחורי המקלדת, והמטרה המרכזית שעמדה לנגד עינינו במשך כל תקופת הפיתוח של האפליקציה היא איך אנחנו גורמים לאנשים הללו להכיר לפני שהם מוכריםקונים אחד לשני".



בתוך כך, ובעקבות העולם ה"פייסבוקי" שנוצר בשנים האחרונות, מצטרף לוח winwin לחברות מובילות בישראל ובעולם ומפיץ לעובדיו אמנה על השימוש הנכון ברשתות החברתיות. האמנה נועדה לדרבן את עובדי האתר להמשיך ולהשתמש בפייסבוק ובכל רשת חברתית אחרת בשעות הפנאי שלהם כמו בשעות העבודה, אך נותנת להם דגשים מסוימים על מה אסור ועל מה מותר לדבר עליו ברשת.



עוד מוסיפים בלוח winwin: "אין לנו בעיה , ואנחנו אף מעודדים את העובדים שלנו להיות מחוברים לרשתות החברתיות בשעות העבודה. אי אפשר להתעלם מהמהפכה האינטרנטית שמקיפה אותנו בשנים האחרונות, והחופש שאנו נותנים לעובדים שלנו רק הופך אותם ל"שגרירים" טובים של לוח WINWIN ברחבי הרשת החברתית והאינטרנט".

להורדת האפליקציה : https://www.facebook.com/apps/application.php?id=132723276739363&ref=ts#!/apps/application.php?id=132723276739363&ref=ts

אולי יעניין אותך

הלן דורון לימודים מהבית צילום יחצ (2) (Custom)
16383picaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שולחן קינוחים
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת