מירב שביט מעלה את המופע 'את יכולה יותר' – מחזמר יחיד וחדשני שעלילתו לקוחה מעולם השיווק באינטרנט – ובמרכזו צעירה ישראלית בעלת חלומות התעשרות הנופלת שוב ושוב קורבן לנוכלים המתחזים למנטורים עסקיים – המציעים לה את הדרך לאושר ולהתעשרות מהירה.
שביט עלתה לראשונה לתודעת עכברי הרשת, כשבלוג פרי עטה 'עינת הפסיכולוגית' – הפך לוויראלי, במהלך שנות ה-90 בשחר האינטרנט בישראל. עינת הפסיכולוגית, שרבים התייחסו אליה כאל פסיכולוגית אמיתית – תיארה בטוריה את מפגשיה הטעונים עם מטופליה, שבהם קינאה בהם בסתר בצורה אובססיבית וחולנית. לפני כן גם הופיעה בתוכנית עניין של זמן ולאחר מכן בשיר "חן" של אסי וגורי.
בשירי המחזמר לא חוסכת שביט את שבטה מהמומחים מטעם עצמם הממלאים בימים אלה את הרשת. עלילת המחזמר המצחיק והשנון מועברת באמצעות שירים מקוריים, אותם כתבה שביט, הלחינה ומבצעת.
הרעיון הראשון של מירב שביט לטפל אמנותית במנטורים מטעם עצמם ברשת, עלה לאחר שנחשפה לעוד ועוד ישראלים שהעידו על עצמם שעשו מיליונים מפעילות באינטרנט, ושיש להם שיטה שעובדת ומוכרת.
בפועל, אומרת שביט, כמי שחיה ונושמת את רשת האינטרנט מימיה הראשונים בישראל – היא יודעת להבחין היטב בין עצות ושיטות מועילות, לבין "שיטות" ריקות מתוכן, שכל תכליתן היא להגשים את רעיון עשיית המיליונים על חשבון גולשים תמימים בעלי חלומות התעשרות.
שביט החלה כותבת חומרים שיועדו בכלל למופע סטנד-אפ, אך תוך כדי העבודה ועיבוד החומרים, היא מצאה כי הם מתאימים הרבה יותר למחזמר, אותו היא גם מבצעת בימים אלה בעצמה.
בחריש העמוק שביצעה, גילתה שביט מערכי שיעור לא מעודכנים, שחלקם דוחפים את התלמידים לעבור על החוק – כמו למשל, לשלוח דואר ספאם העלול לעלות להם בתביעות של עשרות אלפי שקלים.
לדברי שביט, עלותם של הקורסים המקוונים הללו נעה בין מאות לאלפים, ואפילו לעשרות אלפי שקלים. כמעט כל המנטורים בהם נתקלה מכרו לגולשים אשליה של פתרון מהיר וקל, של התעשרות מהירה, תוך המטרת הבטחות, שבטווח קצר או ארוך עתידות להתגלות כריקות מתוכן. לדבריה, היא עצמה עדה למאות תלמידים מתוסכלים, שהגיעו לאותם מנטורים, רבים מהם במצוקה כלכלית, כשבסופו של דבר נותרו גם בלי הרבה כסף, וגם בלי תרומה כלשהי לעסקים שלהם.
לדברי שביט, השיטה הזו, שמיובאת מארה"ב, מעצבנת במיוחד, מפני שבכל סיום קורס, משחררים אותם מנטורים הבטחה למידע נוסף, שבו משום מה הם לא עסקו בקורס, ואשר, נמצא, דרך פלא – בקורס הבא. תמיד מדובר על שיטה עוד יותר חדשנית, שעובדת בצורה עוד יותר יעילה מזו שלמדנו זה עתה בקורס – ועולה כמובן יותר כסף מהקורס שזה עתה סיימתם.
"התהליכים האינסופיים האלה לא עובדים לאנשים – ומרוקנים אותם מכספים. זו תעשייה טפילית" אומרת שביט. "כל אחד מהמנטורים ממלא את דפי המכירה ואת אתר האינטרנט שלו במספר רב של עדויות נלהבות מפי תלמידים לשעבר. עדויות בהן התלמידים מעידים על מהפכים בעסקים. גם עדויות אלה, לדברי שביט, הן פיקציה מוחלטת".
עלילת המחזמר עוסקת בצעירה שעובדת כשכירה כטכנולוגית מזון בחברה. היא מרגישה מתוסכלת לא רק מחוסר העניין שיש לה בעבודה, אלא בעיקר בגלל שיש לה את התחושה שהחיים האמיתיים עוברים מנגד – ושהיא לא נוטלת בהם שום חלק. אחרי שהיא נחשפת למספר מנטורים ברשת, היא משתכנעת שהדרך לעצמאות ולעשיית כסף היא קלה ופשוטה, וכך היא מתפטרת מהעבודה, ומתחילה במסעה, הכולל רכישת מספר רב של סדנאות ממספר מנטורים, כשכל אחד בתורו לוקח ממנה את כספה הדל, ומותיר אותה יותר מבולבלת וחסרה מבתחילה. אבל בגלל האשליה והאמונה שההצלחה נמצאת ממש בהישג יד, היא נוטלת הלוואות ונכנסת לבור כלכלי עמוק ומייאש. לדברי שביט, מצבה הקשה עובר מהפך מפתיע לקראת סיום המחזמר, שאני לא אפרט עליו יותר מזה, כדי לא להרוס לצופים.