חברת אופליין, יבואנית מותגי משקפי שמש יוקרתיים, תעלה במהלך החודשים אפריל, מאי ויוני 2007 קמפיין פרסומי חדש למותגי משקפי שמש שהיא מייבאת: משקפי השמש של פוליס, בכיכובו של אנטוניו בנדרס, משקפי השמש של ז'אן פול גוטיה, ושל המותגים אסקדה, ג'יבנשי, סטינג ושופארד. דגמים חדשים לקיץ 2007 של כל המותגים נמכרים ברשתות ובחנויות האופטיקה היוקרתיות בארץ.
הקמפיין למשקפי השמש של פוליס הינו בכיכובו של שחקן הקולנוע אנטוניו בנדרס. בנדרס נבחר להחליף את הכדורגלן דיוויד בקהאם, שכיכב עד כה בקמפיין למשקפי השמש של פוליס. בחברת פוליס העולמית הסבירו כי: בנדרס נבחר בזכות מראה האיטלקי-לטיני של הגבר הקשוח, המשדר חוזק, הצלחה ועוצמה גברית".
הקמפיין החדש יעלה במודעות בעיתונות, שלטי חוצות ובתחנות אוטובוסים. הקמפיין יעלה על ידי משרד הפרסום אשל שיבר והיקפו: 200 אלף דולר. חברת אופליין, המעלה את הקמפיין, הינה יבואנית משקפי שמש יוקרתיים תוצרת איטליה. אופליין היא בעלת ותק של למעלה מ-20 שנה, ונחשבת לאחת החברות המובילות בשוק המשקפיים בישראל.
מנכ"ל חברת אופליין, אבי אלחי: "משקפי השמש של גוטייה, אסקדה, ג'יבנשי ופוליס נחשבים מאוד ונמכרים בעולם בהצלחה רבה. זו השנה השניה שמקפי השמש של גוטייה נמכרים בארץ. גוטייה עיצב משקפיים מיוחדים לנשים ולגברים. פוליס הוא מותג קלאסי לגברים, שזכה עתה לשחקן חיזוק משמעותי בדמותו של אנטוניו בנדרס. אני צופה שאלפי גברים ישראלים יתחדשו השנה במשקפי שמש של המותג".