שרון בן בסט מבעלי רשת הגלידות "דלי קרים" פתח את סניף הדגל החדש בתל אביב בעלות של מיליון שקלים ומשיק לראשונה בישראל טעם חדש וייחודי גלידת וניל בתוספת קולגן באירוע סיפר "אנו גאים ונרגשים להשיק את הגלידה הראשונה בישראל שמכילה קולגן, זהו הצעד הראשון שלנו בתחום ה- BEAUTY FOOD וזאת הפעם הראשונה שאנו עושים צעד כזה. מכיוון שאנחנו גם היצרנים של הגלידות אותם אנו מוכרים, יש לנו חופש ואפשרויות רבות להתפתח וללמוד וזה היה טבעי מבחינתנו לעשות את החיבור בין מאכל שהוא כל כך מנחם וכיף ולבין תוסף תזונה שתורם ומועיל לעור הפנים".
לחגיגה הצטרף מותג הטיפוח הקוריאני טוני מולי שמציע מוצרים חדשים מתוך סדרת הקולגן אותם הציגה שרון דובר, סמנכ״לית השיווק של המותג וסיפרה על חשיבות המוצר ויתרונותיו וכיצד התוסף מככב בעולם הביוטי פוד וכיום גם בגלידה ״אנו נרגשים להשיק את סדרת המוצרים החדשה שלנו, המכילה קולגן. קולגן הוא החלבון השכיח ביותר בגוף שלנו והמוצרים החדשים נותנים את הבוסט המדויק להשלמת הסינרגיה ולהענקת מראה עור מוצק, גמיש ובריא״
כמו כן הגיעה לטעימות ראשונות הפרזנטורית של רשת דלי קרים יעל שלביה
צילום: מימין לשמאל: שרון דובר, סמנכ״לית השיווק של טוני מולי, יעל שלביה ושרון בן בסט, מבעלי דלי קרים
צלם: אביב חופי