הסתיים שלב הגשת העבודות לתחרות מצוינות בשירות וחווית לקוח של המי"ל


שלב הגשת העבודות לתחרות מצוינות בשירות וחווית לקוח של המי"ל לשנת 2017 הסתיים. התחרות מתקיימת זו השנה ה- 16 ומטרתה קידום והעצמת המודעות לשירות מצטיין בישראל וכן הוקרת חברות וארגונים מהמגזר העסקי והציבורי בישראל, אשר ביצעו מהלכי שיפור יוצאים מן הכלל בתחום השירות.



בין החברות אשר הגישו את מועמדותן השנה: כלל חברה לביטוח, HOT, ג'יימס ריצ'רדסון, פזגז, צים, אלתא, ויזה כאל, עיריית ירושלים, בנק דיסקונט, מכון ויצמן למדע, מי-שבע וחיל האוויר.



במסגרת התחרות, מזמין המי"ל חברות וארגונים בישראל להגיש את מועמדותם על מהלכי שיפור שירות אשר הובילו בארגון, המהווים קפיצת מדרגה משמעותית וניתן להתרשם ולמדוד את תוצאותיהם.



התחרות תתקיים השנה סביב 5 קטגוריות ובכל אחת מהן יוכרז זוכה בהתאם למספר קריטריונים המוגדרים בכל קטגוריה. הקטגוריות השנה הן :


השירות כשותף אסטרטגי – במסגרתה יתמודדו מהלכי שירות מערכתיים ואסטרטגיים, הנותנים ביטוי לתפקידו של מערך שירות הלקוחות כשותף עסקי/אסטרטגי ויש להם השפעה ארגונית רחבה.



שירות בדיגיטל וברשתות החברתיות – במסגרתה יתמודדו מהלכים המתמקדים בפיתוח ערוצי שירות בדיגיטל וברשתות החברתיות כגון – פיתוח אפליקציה לשירותים ופניות, השקת ערוצי שירות ,self-service שיפור המענה ומדד התגובתיות ברשתות החברתיות, חיזוק הקשר ומעורבות הלקוחות באמצעות חדשנות דיגיטלית ועוד.



השירות מתחיל מבפנים – במסגרתה יתמודדו מהלכים שהתבצעו למען פיתוח והעצמת השירות לעובד החברה, ביניהם שיפור השירות הפנימי בתחום ה– IT, בתחום ה– HR החל משלב הגיוס, תהליכי ההדרכה וההכשרה לעובד, פיתוח מנהלים, מדידת ביצועי משאבי אנוש ועוד.


פשטות בשירות – במסגרתה יתמודדו מהלכים שנעשו על מנת לייצר חווית שירות נגישה, מהירה וקלה ללקוח, ביניהם: צמצום ביורוקרטיה בפניות שירות, התייעלות בתהליכי עבודה, קיצור תהליכי שירות ועוד.



שירות במגזר הציבורי – במסגרתה יתמודדו מהלכים לשיפור השירות בחברות ציבוריות, ממשלתיות, עמותות ועוד.


ההכרזה על הזוכים תהיה ב- 22 לחודש מאי 2017, במסגרת כנס המצוינות בשירות וחווית הלקוח השנתי של המי"ל, שיתקיים ב- ,Lagoבהשתתפות מאות מנהלים, יועצים ובכירים בתחומי השירות, השיווק והניהול בישראל.



לדברי עידית משה, מנהלת המי"ל, "שירות וחווית לקוח הם היוצרים את ההבדל בין חברה מצליחה לבין חברה המדשדשת מאחור, בין אם מדובר בארגון קטן, בינוני או גדול, הפועל במגזר הפרטי או במגזר ציבורי. כל הארגונים מבינים כיום כי על מנת להצליח בשוק תחרותי, אין להם מנוס מלשים את הלקוח במרכז ולהתנהל מתוך חשיבה הממוקדת בראיית הלקוח, כך שזו הפכה להיות התחרות האמיתית בין הארגונים כיום. בעידן הדיגיטל והרשתות החברתיות מרכיב השירות והשיח עם הלקוח הפך לחלון הראווה של הארגון ולפיכך ברור כי תהליכי שיפור שירות אינם הוצאה אלא השקעה ואת התוצאות ניתן לראות ברווחיות ובנאמנות הלקוחות. אנו שמחים על ההיענות הגבוהה לתחרות מצד חברות מובילות בארץ. התחרות מעודדת ארגונים וחברות להיכנס לתהליך של שיפור מתמיד של השירות ללקוח וביצירת

אולי יעניין אותך

 קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
 1_ קרדיט צילום - יעל צור
 הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל
bmw-gfb0242366_1280 (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח