הצפון על השולחן: יקבי רמת הגולן והמרכז הגסטרונומי מרכזים פרויקט תמיכה באומני הצפון

הפסקת האש בצפון אמנם נכנסה לתוקף, אולם ,יקבי רמת הגולן, מהמובילים בתחום היין בישראל, והמרכז הגסטרונומי על השולחן יוצאים בשיתוף פעולה אסטרטגי. במסגרת זו, מרוכז פרויקט תמיכה באומני האוכל של הצפון תחת השם – "הצפון על השולחן", במטרה לעודד ולקדם את עסקי האוכל באזורים שספגו ו(עדיין) סופגים פגיעה קשה בימים אלה.



כחלק מהפרויקט החליטו החברות לאפשר לקהל הרחב ולמסעדנים לרכוש מוצרים מן היצרנים בצפון. מדובר ביצרנים, חקלאים ובעלי עסקים קטנים, שרבים מהם נתונים במצב של סכנה למפעל חייהם, דוגמת: מעדן פטל- שעל, מיצים טבעיים- קשת, קונדיטוריה שמו- חיפה ועוד.


המרכז הלוגיסטי של יקבי רמת הגולן באזור יקלוט את ההזמנות שיבוצעו ע"י סוחרים במרכז וממנו ייאספו המוצרים ישירות למרכז הארץ.
כחלק מהפרויקט ובחסות יקבי רמת הגולן, יעלה באתר האינטרנט על השולחן, אייטם הקורא לתושבי המרכז לקנות תוצרת צפונית, ובנוסף יוקדשו מס' עמודים בגיליון החג של המגזין לחשיפתם של יצרני האוכל בצפון.




אולי יעניין אותך

שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
h2
מייסדות סמייל (1)
יואב בר-נוה, אורי שמואלי, אמיר גלעד ותובל בר יוחאי
בקבוק מי עדן יום האישה קרדיט יחצ
הולמס פלייס מציעה אימונים אישיים מיוחדים בחינם באמצעות הולוגרמות תלת מימד צילום באדיבות הולמס (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף