יגאל אורן מונה לסמנכ"ל חברת קרביץ עסקים

יגאל אורן (42) מונה בימים אלה כסמנכ"ל חברת "קרביץ עסקים".



אורן, שימש בתפקידו האחרון כמנכ"ל רשת חנויות קרוקר, במשך שנה ולפני כן שימש בין השנים 2004-2006 כמנהל פיתוח עסקי של חברת פוקס, בנוסף,הקים אורן את רשת חנויות פוקס men. כמן כן, הקים את רשת "פוקס" ברוסיה.



במסגרת תפקידו החדש, ינהל אורן את השוק המוסדי של קרביץ עסקים אשר בין לקוחותיה נמנים: צה"ל, בנק דיסקונט, בנק הפועלים, משטרת ישראל, שרות בתי הסוהר, שרות הביטחון הכללי, משרד הביטחון, משרד ראש הממשלה ועוד.



כמו כן ינהל אורן את הסוכנים נותני השרות ללקוחות המוסדיים, ויעסוק במכירות ושיווק של חברת קרביץ עסקים.



אלון רונן, מנכ"ל קבוצת קרביץ מסר כי: "אנו מברכים מינויו של יגאל אורן ומאמינים כי בזכות כישוריו וניסיונו הרב בעולם המכירות בקרביץ עסקים ימשיכו לבסס את מעמדם כמובילים בתחום וימשיכו את תנופת הפיתוח והרחבת הפעילות בשוק המוסדי".



מינויו של אורן יכנס לתוקף בתחילת חודש מאי.



חברת קרביץ עסקים, מקבוצת קרביץ מתמחה בשיווק אספקת ציוד משרדי לשוק המוסדי, החברה מגלגלת מחזור של כ- 190 מיליון שקל בשנה ונחשבת למובילה בתחומה.

אולי יעניין אותך

נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
אוליביה רודריגו X LANCOME CREDIT LANCOME
פרופ אלי גימון - ללא קרדיט
דלית וינטראוב מנהלת שיווק עמינח צילום טל טרי
דר נועה בן -ארויה מילשטיין
רועי אבידור מנכל מלון ריץ קרלטון הרצליה

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר