יוניליוור זכתה במקום הראשון בשלוש קטגוריות בתחרות היוקרתית "כוכב ישראל 2005"

בתחרות "כוכב ישראל 2005" של המכון לקידום האריזה והעיצוב זכו שלושה מותגים מבית יוניליוור במקום הראשון בקטגוריית האריזות ומעמדי התצוגה והמכירה: סטנד אקס דאודורנט ספריי לגברים, קנור דיספנסר מרקים באריזות אישיות למשרדים וטבלאות קליק XL.



תחרות "כוכב ישראל" מאורגנת על-ידי התאחדות התעשיינים – מכון האריזה. התחרות מתקיימת מידי שנה, ובמסגרתה בוחן צוות שופטים מתחום העיצוב, הייצור והמכירות, את אריזות המוצרים שהושקו בשנה האחרונה, את הגרפיקה של לוגו המוצר, את המעמדים בנקודות המכירה, וכו'. המוצרים הזוכים ישתתפו בתחרות העיצוב העולמית "WORLD STAR" .



הענקת תעודות הזכיה בתחרות "כוכב ישראל" יוענקו בטקס חגיגי בחודש נובמבר 2005, במסגרת הכנס השנתי של מכון האריזה והעיצוב הישראלי.



יהודי ליפמן, סמנכ"ל השיווק של יוניליוור ישראל: "השקעה בעיצוב האריזות והמעמדים הינה חלק בלתי נפרד מניהול תדמית המותגים. חשיבותה בתמהיל השיווקי גדולה בהתחשב בעובדה שהצרכן נפגש עם המוצרים ומקבל את החלטות הקניה בנקודת המכירה, ולפיכך אנו חייבים לבלוט מול האלטרנטיבות. האגף לפיתוח אריזות ביוניליוור, יחד עם סטודיו העיצוב שלנו, משקיעים מאמצים רבים בתחום ושמחים לקבל את ההכרה עבור הפעילות העיצובית עבור שלושה מותגים חשובים אלה".

אולי יעניין אותך

קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
יודי רקאנטי וסיגלית הורן גלפרין קרדיט משה נייס
מימין- גיל סמסונוב, סרן עומר באומן שחזר שנפצע במהלך המלחמה בעזה. בנו של יורם

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף