ממחר יום הנחות לאזרחים ויתיקים שלישי בשלייקס

השר לאזרחים ותיקים – אורי אורבך, יוצא ביוזמה חדשה שמטרתה להפוך את יום שלישי ליום הרשמי עבור האזרחים הותיקים- "שלישי בשלייקס". פרוייקט "שלישי בשלייקס" נועד לאפשר לאזרחים הוותיקים לצאת מהבית, לטייל, לצרוך תרבות, לבלות, לקנות וליהנות והכל במחירים אטרקטיביים במיוחד עבורם. השר ומשרדו הגיעו להסכם עם חברות, רשתות, בתי קולנוע ואתרים רבים לפיו בכל יום שלישי האזרחים הותיקים יוכלו לרכוש את ההטבות וההנחות על מגוון בילויים, פנאי תרבות, שופינג ועוד שיפורסמו באתר ובדף הפייסבוק של "שלישי בשלייקס" ובמקומות נוספים.



המיזם יצא לדרך לראשונה ביום שלישי הקרוב ה-1.7.14, כל בעלי תעודת אזרחים ותיקים (נשים מעל גיל 62 וגברים מעל גיל 67) יוכלו ליהנות ממגוון הטבות והנחות.



רשתות וחברות רבות הודיעו כבר על הצטרפותן לפרוייקט ויעניקו מגוון רחב של הנחות, הטבות ופעילויות בימי שלישי, ביניהן: קבוצת קניוני עזריאלי, וול סטריט, רשת תכשיטי רויאלטי, חברת פלאפון, רשת המשביר לצרכן, קבוצת פוקס הכוללת את פוקס הום וללין, צומת ספרים, ארומה, סופר-פארם ועוד.



כמו כן, ביום זה יוכלו אזרחים ותיקים לצפות בסרטים ב- 10 ₪ ברשת סינמה סיטי, יס פלנט, רב חן גלובוס ועוד, ללכת למגוון מוזיאונים ואתרי מורשת במחירי כניסה ללא עלות ועד- 10 ₪ כגון: מוזיאון חיפה לאומנות, מוזיאון טיקוטין לאומנות יפנית, המוזיאון הימי הלאומי ועוד, להיכנס לספארי ברמת גן ולגן החיות התנכ"י בירושלים במחירי מבצע וליהנות ממגוון הפעלות, הטבות, ומבצעים מיוחדים במגוון רחב של בתי עסק.
לדברי השר לאזרחים ותיקים, ח"כ אורי אורבך: "פרוייקט "שלישי בשלייקס" בא לתת דגש על כך שהאזרחים הותיקים הינם צרכנים רצויים. הפיכת יום שלישי ליום השבועי של הותיקים בבתי הקולנוע, בפנאי ובצרכנות היא לא רק בשורה לאוכלוסייה זו אלא לכלל החברה".



לדבריו: "ישנו פוטנציאל כלכלי עצום ככוח צרכני בקהל יעד זה המונה למעלה מ-830 אלף אזרחים בעלי זמן פנוי, הכנסה קבועה וצרכים מגוונים, ובכך, יכול להוות כאחד ממנופי הצמיחה לכלכלת המשק. השלייקס הזה יתפסו חזק".



תוחלת החיים של אזרחים ותיקים בעולם המפותח עלתה ב-160 השנים האחרונות ב-40 שנה לפחות, כיום הגיל הממוצע של תוחלת החיים עומד על 84 והוא צפוי לעלות עוד עם השנים. אוכלוסיית האזרחים הותיקים עומדת בשנת 2013 על 833,000 איש, אוכלוסייה זו מכילה בעיקרה אנשים פעילים, מבלים ותורמים והתחלת הפרוייקט החדש, מטרתה לשנות את התפיסה הרווחת לגבי אוכלוסייה זו תוך יצירת קבוצת שייכות חזקה ובעלת משמעות.



לדברי ארנון תורן, מנכ"ל קבוצת קניוני עזיראלי השותפה לפרוייקט: "אזרחים ותיקים הינם אנשים פעילים, מבלים, ותורמים לחברה. מדובר באוכלוסייה , שמחפשת פעילויות מסוגים שונים לשעות הפנאי שלהם. קבוצת קניוני עזריאלי מחבקת את אוכלוסייה זאת ובאופן שוטף מספקת להם תכנים ופעילויות בקניונים ברחבי הארץ. אנו שמחים כעת לקחת חלק ביוזמה המבורכת של המשרד לאזרחים ותיקים, מבחינתו מדובר בחיזוק משמעותי של אוכלוסיית האזרחים הותיקים לקניוני עזריאלי. קבוצת קניוני עזריאלי תשמש בית לפעילויות ותוכן ייעודי לאוכלוסייה זאת ".

אולי יעניין אותך

גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור
פרס הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים