חברת "טבע נאות" משיקה ליין מוצרים חדשני הנקרא "טבע נאות Art ." בסדרת "טבע נאות Art "הנעליים נצבעות בטכניקות מסורתיות וייחודיות לצביעת עורות, אשר פותחו בשיתוף עם מומחים באיטליה ועם מעצבי נעליים מיומנים שהוכשרו במיוחד לכך במפעל בקיבוץ נאות מרדכי.
הטכנולוגיה מאפשרת מראה ססגוני של שילובי צבעים באפקטים ייחודיים על גבי עור טבעי גולמי. כל נעל נצבעת בגוונים שונים ומטופלת בתשומת לב ובאופן פרטני, כך שכל זוג הוא יחיד ומיוחד במינו. הטאץ' האישי שמתקבל בעבודת יד, מאפשר ליהנות מהנוחות המושלמת, מבלי לוותר על אמירה אישית.
בין התאריכים 26-24 לחודש יולי ניתן יהיה לצפות בתהליך הצביעה הייחודי בביתן שיוצב בסמוך לחנות טבע נאות בקריון. בביתן זה, נזמין את הלקוחות לבחור ולעצב לעצמם נעל ייחודית של "טבע נאות Art "ממגוון צבעים ודגמים )ולקבל את הנעל בתוך שעה
הביתן יפעל בימים שני עד רביעי בין
טוו מחירים 399-349 ₪