סניף למותג המחודש "רהיטי הילדים עין חרוד"

קבוצת ויסמן הירושלמית בעלת רשת שמרת הזורע אשר רכשה את חברת רהיטי עין חרוד מכונס נכסים לאחר שזו פשטה את הרגל בחודש מרץ האחרון, משיקה בקיבוץ עין חרוד את הסניף הראשון של המותג המחודש "רהיטי הילדים עין חרוד" בצמוד לסניף חדש של רשת שמרת הזורע.


זהו הסניף ה- 12 של שמרת הזורע אשר משתרע על פני 800 מ"ר ובהשקעה של כ- 500,000 ₪. לשם כך שכרו מבנה בקיבוץ עין חרוד אשר עבר שיפוץ מקיף והותאם לצרכי הקבוצה ולקו העיצובי אותו מובילים. הסניף פונה לכל אזור העמקים כולל ישובים, קיבוצים והעיר עפולה, כדי להביא את חווית הרשת לכל הארץ ובנגישות מרבית. בימים אלו פועל בצורת "שלם וקח" עד להשלמת כל הקומפלקס המלא ומציע מבצעים והנחות לתושבי הסביבה.


במקביל ממשיכים האחים, אריה ונחום ויסמן, בעלי קבוצת ויסמן, לקדם את פעילות מותג "רהיטי הילדים עין חרוד" בעל 60 שנות וותק אשר רכשו לאחרונה. הסניף הראשון של המותג המחודש מתוכנן להיפתח לאחר החגים בצמוד לסניף שמרת הזורע, ישתרע על כשליש מן השטח ויציע קולקציות מעוצבות של חדרי בנים, בנות ונוער.

עוד במהלך השנה, תפתח קבוצת ויסמן עד 20 סניפים חדשים בפריסה ארצית, של מותג "רהיטי הילדים עין חרוד" שיפעלו בזכיינות. הרשת תספק מענה לביקוש לריהוט ילדים בטיב גבוה מעץ מלא ובמחירים אטרקטיביים. כל הריהוט עומד בתווי התקן האירופאים המחמירים ומותאמים במיוחד לטעם הישראלי ולמאפייני חדרי הילדים.


לדברי אריה ויסמן, מנכ"ל קבוצת ויסמן : "אנו שואפים להביא את חווית הרשת לכל הארץ וליצור נגישות מרבית ללקוחותינו. פתיחת הסניף החדש של שמרת הזורע בקיבוץ עין חרוד היא צעד נוסף במימוש אסטרטגיה זו. במקביל אנו פותחים באותו המבנה גם סניף חדש של מותג ישראלי שורשי נוסף, רהיטי הילדים עין חרוד אשר ייתן מענה לביקוש של עשרות אלפי הורים לריהוט ילדים איכותי, מעוצב ובמחירים הולמים תוך עמידה בתו תקן אירופי מחמיר. בכך נוכל לתת מענה לצרכני העיצוב וריהוט הבית של כל המשפחה."


רשת "שמרת הזורע" הוקמה בתחילת שנות החמישים על-ידי חלוצי קיבוץ שמרת וקיבוץ הזורע ונרכשה לפני כ- 15 שנים על ידי האחים אריה ונחום ויסמן בעלי קבוצת רהיטי ויסמן הירושלמית שנוסדה בשנת 1932. במהלך התקופה הצליחו לשקם את הרשת ואף להרחיבה, כיום הרשת מונה 12 סניפים בפריסה ארצית ומעסיקה 120 עובדים.


אולי יעניין אותך

מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף