עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם והסקוטית מבית ישרקו, אירח בסופ"ש האחרון, באירוע טעימות וויסקי, שנערך במסעדת "מקום של בשר" בתל אביב, כ – 100 אורחים, בניהם בכירי ענף האלכוהול, מסעדנים ובעלי ברים בארץ.
עדי כהן פתח את האירוע וסיפר לאורחים כי:"בשנים האחרונות יש עלייה יפה בצריכת הוויסקי בישראל. עוד ציין עדי כי הסקוטית מבית ישרקו הינה זרוע יבוא יין ואלכוהול מהעולם ודואגים להביא לצרכן הישראלי את הוויסקי הכי משובח ופופולרי בעולם".
אורחי האירוע קיבלו הסברים מעידן עוז המנהל המקצועי וטעמו וויסקי – וויסקי סופר פרימיום אבן וויליאמס סינגל בארל , וויסקי טומאטין 14 וטומאטין 18 אחת ממזקקות הסינגל מאלט, הגדולות ביותר בסקוטלנד, וויסקי ניקה מהחבית וסופר ניקה וויסקי משובח מיפן ו אלייה קרייג סמול באצ' , מיוצר בקנטאקי ארה"ב, ונקרא על שמו של האיש שהחל את הכל- הכומר אלייה קרייג הוא זה שגילה שוויסקי משתבח בחביות חרוכות.
עדי כהן מנכ"ל טיב טעם עדכן את האורח שהסקוטית", חרטה על דגלה להיות מובילה בתחום האלכוהול בישראל, וכחלק מהתהליך הוא, להמשיך ולהביא את הטרנדים החמים ביותר בעולם ואת החידושים בתחום, לצרכן הישראלי".