פינוקים למנהלים: אימון לפי מוסיקה

אפליקציה חדשה שפיתחו הסטודנטים דניאל שאול ואורי קדוש במסגרת פרויקט הסיום במגמת הנדסת תוכנה בשנקר שתצא בקרוב לשוק מתרגמת את קצב פעימות הלב במהלך האימון (דופק)– לקצב פעימות השירים בכל רגע נתון (ביפיאם) ושואבת שירים מסאונד קלאוד לאחר שהגדרתם תחום מוסיקה מועדף – בהתאם ליעדי האימון והמדדים האישיים שלכם


בעצם, במקום להתאים את מטרת האימון ישירות למדדים והדופק, השתמשו הסטודנטים במדד קצב פעימות הלב "ביפיאם", והתאימו בינו לבין השירים לפי הסגנון שבחר המתאמן לפי סוג האימון והדופק הרצוי בכל חלק באימון בצורה ייחודית עבור כל משתמש.


למשל, אם הגדרתם את מטרת האימון "הורדה במשקל", לאחר שהכנסתכם את הנתונים שלכם והגדרתם את מוסיקת הרוק או ההיפ הופ כמוסיקה מועדפת וקיבלתם מהאפליקציה תוכנית אימון עם דופק של 80 אחוז מהדופק המקסימלי שלכם לחצי שעה ראשונה ו60 אחוז לחצי השני – אלו מומרים לביפיאם הרצוי וכך תוך כדי אימון נשלחים אליכם שירים לפי הסגנון שבחרתם ממאגר סאונד קלאוד בהתאם לבי פי אם זה (ללא צורך להיות יוזר של סאונד קלאוד אלא רק של האפליקציה).


לדברי השניים בנוסף לחבילות השירים שמוגדרות לפי סוג האימון כרגע בעתיד תציע האפליקציה פיצ'ר שיגביר את קצב השירים ככל שהמתאמן מגביר את קצב האימון "בסופו של דבר אנחנו מציעים תחליף לחלק המנטלי של המאמן האישי כי המוסיקה במקרה זה "מאמנת" את המתאמן ושומרת עליו מבחינה פסיכולוגית כדי שלא "ירדם" במהלך האימון" הם אומרים.

אולי יעניין אותך

קייטרינג לאירועים
פילאטיס
telaviv
Outscape
UX_EllenboroughPark
Picture12

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח