פינוקים למנהלים: האפי האוור במשרד עם זמן אמיתי

'זמן אמיתי', בית הספר לברמנים המוביל בישראל, חוגג שלושים שנות תרבות השתייה. כחלק מחגיגות ה -30 משיק 'זמן אמיתי' את הספר THE BARMEN'S BOOK הכולל 340 עמודים של 80 קוקטיילים, שיטות עבודה, סודות מעולם האלכוהול, הבר והברמנים שעובדים בו. בספר השתתפו כותבים רבים מענף הבר והאלכוהול כגון: אריאל לייזגולד, עופר חבקין, שחף טל, חיים גן, שירי נחום, יואב סוכרי, רני כהן, מנהלים מקצועיים בחברות האלכוהול ועוד אושיות אלכוהול בכירות ומדריכי בית הספר.



הספר, המקיף את תרבות השתייה, כולל מתכונים והוראות הכנה למשקאות וקוקטיילים, מידע מקיף אודות ארצות הייצור, שבירת מיתוסים, טיפים לאירוח, טיפים לבניית בר ביתי ודרכי השתייה המומלצות לכל משקה ומשקה. לרכישת הספר בחנות המקוונת של זמן אמיתי WWW.ZMANAMITIshop.CO.IL במחיר של 130 ₪.



שחף טל מנכ"ל זמן אמיתי : "אני שמח לפתוח היום את חגיגות ה- 30 לזמן אמיתי. כשבית הספר נפתח בשנת 1989, חזון בית הספר היה ליצוק תוכן ועשייה למונח 'תרבות השתייה' ולהפוך לבית הספר לברמנים הגדול בעולם והצלחנו בכך. עם השנים התפתחנו לתחומים נוספים, וכיום זמן אמיתי היא חברה הכוללת את בית הספר לברמנים אך מציעה גם שורה של פעילויות, הכשרות ושירותים מגוונים שמטרת כולם היא אחת: קידום תרבות השתייה בישראל."



לרגל חגיגות ה- 30 משיקים ב'זמן אמיתי' סדנה חדשה:


סדנת קוקטיילים מולקולאריים – סדנת קוקטיילים שכולה סביב שינוי מצבי צבירה של חומרים.


בסדנה לומדים איך להכין קוקטיילים מולקולאריים בין החומרים שמשתמשים בהם : חנקן, קרח יבש, לציטין, ספרות ועוד.


משך זמן הסדנה : שעתיים


מחיר: 250 ₪


ואם את כבר רוצים להתחיל את ההאפי האוור של השבוע, להלן מספר מתכונים שנדבו בזמן אמיתי:



קוקטייל ROLLING SLICE


חופן בזיליקום


60 מל וודקה ניו אמסטרדם


30 מל סירופ פסיפלורה


20 מל סירופ תות


30 מל מיץ לימון


60 מל מיץ אננס


סודה או מי טוניק


אופן ההכנה: מועכים את הבזיליקום בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים ללא הסודה,


מנערים ומוזגים לכוס קונוס.


(עד חצי גובה הכוס)


לאחר מכן, מניחים סלייס של תפוז ומוודאים שהוא יושב טוב.


מוזגים מעליו את הסודה/ טוניק ומגישים



וודקה סורבה- קוויאר מולקולארי


מערבבים סודיום אלגנט (1 כפית) עם מי עדן (200 מל) בבלנדר למרקם אחיד, מוסיפים ליקר קסיס וקצת וודקה ניו אמסטרדם (סה"כ 200 מל).


בקערה נפרדת שמים מים ומוסיפים קלציום לקטט ומערבבים עד שכל הקלציום מתמוסס.


מטפטפים את הסודיום עם ליקר הקסיס בעזרת טפי לתוך הכלי עם המים-קלציום ולאחר היווצרות הכדוריות (הקוויאר"), ניתן להוציא אותם מהמים.


הכנת הסורבה :


בקערת נירוסטה מוזגים


200 מל וודקה ניו אמסטרדם או ג'ין,


45 מל מיץ לימון


45 מל סירופ קיווי


200 מל מיץ אננס


מערבבים קלות את כל המרכיבים.


לאחר מכן, מוסיפים חנקן נוזלי, מערבבים בעזרת כף עץ או פלסטיק את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד וקפוא לחלוטין.


בעזרת כף גלידה ומניחים כדור בכוס מרטיני ומעליו את הקוויאר. מגישים עם כפית קטנה



הקורסים נערכים בקומפלקס של מתחם 'זמן אמיתי', בית ספר לברמנים בתל אביב, המחולק לחמישה מתחמי ברים טרנדיים וחדר וויסקי מושקע.


כל הקורסים מועברים במתחמי ברים בלבד, במטרה לדמות עבודת בר כפי שהיא בשטח. שני מדריכים מנוסים אשר מאחוריהם ברים רבים מלווים את התלמידים עד למציאת עבודה כברמנים מעולים.


אולי יעניין אותך

קייטרינג לאירועים
פילאטיס
telaviv
Outscape
UX_EllenboroughPark
Picture12

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח