פינוקים למנהלים: האפי האוור במשרד עם זמן אמיתי

'זמן אמיתי', בית הספר לברמנים המוביל בישראל, חוגג שלושים שנות תרבות השתייה. כחלק מחגיגות ה -30 משיק 'זמן אמיתי' את הספר THE BARMEN'S BOOK הכולל 340 עמודים של 80 קוקטיילים, שיטות עבודה, סודות מעולם האלכוהול, הבר והברמנים שעובדים בו. בספר השתתפו כותבים רבים מענף הבר והאלכוהול כגון: אריאל לייזגולד, עופר חבקין, שחף טל, חיים גן, שירי נחום, יואב סוכרי, רני כהן, מנהלים מקצועיים בחברות האלכוהול ועוד אושיות אלכוהול בכירות ומדריכי בית הספר.



הספר, המקיף את תרבות השתייה, כולל מתכונים והוראות הכנה למשקאות וקוקטיילים, מידע מקיף אודות ארצות הייצור, שבירת מיתוסים, טיפים לאירוח, טיפים לבניית בר ביתי ודרכי השתייה המומלצות לכל משקה ומשקה. לרכישת הספר בחנות המקוונת של זמן אמיתי WWW.ZMANAMITIshop.CO.IL במחיר של 130 ₪.



שחף טל מנכ"ל זמן אמיתי : "אני שמח לפתוח היום את חגיגות ה- 30 לזמן אמיתי. כשבית הספר נפתח בשנת 1989, חזון בית הספר היה ליצוק תוכן ועשייה למונח 'תרבות השתייה' ולהפוך לבית הספר לברמנים הגדול בעולם והצלחנו בכך. עם השנים התפתחנו לתחומים נוספים, וכיום זמן אמיתי היא חברה הכוללת את בית הספר לברמנים אך מציעה גם שורה של פעילויות, הכשרות ושירותים מגוונים שמטרת כולם היא אחת: קידום תרבות השתייה בישראל."



לרגל חגיגות ה- 30 משיקים ב'זמן אמיתי' סדנה חדשה:


סדנת קוקטיילים מולקולאריים – סדנת קוקטיילים שכולה סביב שינוי מצבי צבירה של חומרים.


בסדנה לומדים איך להכין קוקטיילים מולקולאריים בין החומרים שמשתמשים בהם : חנקן, קרח יבש, לציטין, ספרות ועוד.


משך זמן הסדנה : שעתיים


מחיר: 250 ₪


ואם את כבר רוצים להתחיל את ההאפי האוור של השבוע, להלן מספר מתכונים שנדבו בזמן אמיתי:



קוקטייל ROLLING SLICE


חופן בזיליקום


60 מל וודקה ניו אמסטרדם


30 מל סירופ פסיפלורה


20 מל סירופ תות


30 מל מיץ לימון


60 מל מיץ אננס


סודה או מי טוניק


אופן ההכנה: מועכים את הבזיליקום בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים ללא הסודה,


מנערים ומוזגים לכוס קונוס.


(עד חצי גובה הכוס)


לאחר מכן, מניחים סלייס של תפוז ומוודאים שהוא יושב טוב.


מוזגים מעליו את הסודה/ טוניק ומגישים



וודקה סורבה- קוויאר מולקולארי


מערבבים סודיום אלגנט (1 כפית) עם מי עדן (200 מל) בבלנדר למרקם אחיד, מוסיפים ליקר קסיס וקצת וודקה ניו אמסטרדם (סה"כ 200 מל).


בקערה נפרדת שמים מים ומוסיפים קלציום לקטט ומערבבים עד שכל הקלציום מתמוסס.


מטפטפים את הסודיום עם ליקר הקסיס בעזרת טפי לתוך הכלי עם המים-קלציום ולאחר היווצרות הכדוריות (הקוויאר"), ניתן להוציא אותם מהמים.


הכנת הסורבה :


בקערת נירוסטה מוזגים


200 מל וודקה ניו אמסטרדם או ג'ין,


45 מל מיץ לימון


45 מל סירופ קיווי


200 מל מיץ אננס


מערבבים קלות את כל המרכיבים.


לאחר מכן, מוסיפים חנקן נוזלי, מערבבים בעזרת כף עץ או פלסטיק את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד וקפוא לחלוטין.


בעזרת כף גלידה ומניחים כדור בכוס מרטיני ומעליו את הקוויאר. מגישים עם כפית קטנה



הקורסים נערכים בקומפלקס של מתחם 'זמן אמיתי', בית ספר לברמנים בתל אביב, המחולק לחמישה מתחמי ברים טרנדיים וחדר וויסקי מושקע.


כל הקורסים מועברים במתחמי ברים בלבד, במטרה לדמות עבודת בר כפי שהיא בשטח. שני מדריכים מנוסים אשר מאחוריהם ברים רבים מלווים את התלמידים עד למציאת עבודה כברמנים מעולים.


אולי יעניין אותך

קייטרינג לאירועים
פילאטיס
telaviv
Outscape
UX_EllenboroughPark
Picture12

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מייסדות סמייל (1)
לוגו חדש
מתחם LAGO חתונה מעוצבת על ידי קארין אוסמו- צילום מרווין (3)