קידום לך תצטיין משיקה את "קידום סלולר" – מערכת ללימוד אוצר מילים לבחינה הפסיכומטרית באמצעות הטלפון הסלולרי. התוכנה פותחה בשיתוף חברת "הייפראקטיב". שיטת התרגול בתוכנת "קידום סלולר" מבוססת על תוכנת המילים המקוונת אשר הושקה לאחרונה על ידי קידום.
איך זה עובד?
תהליך הלימוד באמצעות "קידום סלולר" מורכב מ-3 שלבים:
1. סינון – התלמיד ממיין מתוך רשימת המילים את המילים המוכרות ושאינן מוכרות לו.
2. לימוד – בעזרת טכנולוגיה מתקדמת המערכת מציגה בפני התלמיד את המילים אותן סימן שאינו יודע באופן חוזר עד להטמעה מושלמת.
3. שינון – המערכת מציבה לתלמיד יעדים יומיים לשינון מילים שכבר למד לטווח הרחוק, על מנת לוודא כי הלמידה יעילה ומביאה את התלמיד כשהוא מוכן לבחינה באופן מקסימלי.
בנוסף כוללת "קידום סלולר" תרגול מבחנים המדמים את שאלות אוצר המילים בבחינה.
סביון בר סבר מנכ"לית קידום לך תצטיין מציינת כי היקפו הגדול של אוצר מצריך שעות לימוד רבות, כאשר השיטה החדשה שמציעה קידום מאפשרת לקצר את זמן הלימוד הנדרש ללמוד בשיטות המסורתיות כדוגמת כרטיסיות. יתרונה הנוסף של התוכנה בכך שהיא מאפשרת ללמוד את אוצר המילים לבחינה בכל עת ובכל מקום באמצעות מרבית מכשירי הטלפון הסלולריים הנפוצים בישראל.
כדי לתת מענה לאלו מבין התלמידים שברשותם מכשירים סלולריים שאינם מתאימים לשירות תציע קידום בהשכרה לתקופת ההכנה לבחינה הפסיכומטרית, מכשירי פאלם הכוללים את תוכנת הלימוד .
עוד הוסיפה בר סבר כי שיטת התרגול בתוכנת "קידום סלולר" מבוססת כמו כל קורס "קידום אישי" על התאמה אישית ובהתאם לכך היא אדפטיבית ומותאמת לרמת הידע האישית של התלמיד ולקצב ההתקדמות שלו ובכך מכוונת אותו ללמידה נכונה ויעילה.