רשת "שניצל איילה" המתמחה באוכל ביתי פותחת סניף חדש בדיזינגוף סנטר בהשקעה של כ- 300,000 דולר. דורון בזוק, מבעלי "שניצל איילה":" המהלך מהווה חלק מהאסטרטגיה של הרשת להגדיל את קהל היעד וליצור נגישות מקסימאלית למותג"
לדברי דורון בזוק, מבעלי הרשת: "פתיחת הסניף, מחזקת את עוגן הרשת בקטגוריות האוכל והמסעדות המשקפות את ערכי המותג של הרשת :ביתיות,בריאות, טריות ואיכות. כמו גם חווית האוכל בחברותא ומשפחתיות והנאה מהמאכלים הלאומים".
מוסיף בזוק:" אנו מזהים אצל הצרכן הישראלי עלייה ניכרת בתרבות האכילה של מאכלים ביתיים מחוץ לבית ועלייה בביקוש מאכלים לאומיים טיפוסים כגון שניצלים וקציצות ולכן אנו רואים בהתרחבות הרשת, צורך אסטרטגי שייתן מענה לביקוש השוק."