אחרי עשר שנות פעילות ענפות, מסעדת "אוונגרד" יוצאת במהלך שיווקי של הקמת רשת מסעדות תחת השם "אוונגרד". המסעדות יפעלו במתכונת של סניפים הכפופים ל"סניף האם" הממוקם ברמת החייל, תחת קונספט של מסעדות דיינר אמריקאי בשילוב עם ספורט- בר. במסגרת זו, יציעו סניפי הרשת תפריט מנות עשיר יחד עם אווירה מזמינה ונוחה ושידור רציף של משחקים ותחרויות ספורט מכל העולם.
הרשת תפעל בצורה של מכירת זיכיונות מלאה למפעילים, כאשר דיוויד לוי- בעלי מסעדת "אוונגרד", ישמש כמפקח ויועץ צמוד בשלבי ההקמה והתפעול של כל מסעדה חדשה שתוקם ברשת. המסעדה הוותיקה ברמת החיל, תשמש מרכז הדרכה ותפעול של הרשת שעתידה לקום. בסניף זה, יעברו הדרכות אנשי הצוות ושם יוכשרו לפני שיועברו לסניפי הרשת העתידים לקום.
הזיכיון הראשון נמכר למישל וקנין ודני סגל, בעלי רקורד עשיר בתחום הקולינאריה המקומית, שיקימו סניף ראשון בהרצלייה פיתוח. הסניף יתפרש על שטח של 330 מ"ר ויכלול בר מלבני גדול הכולל מקומות ישיבה, שולחנות ופינות הסבה (בוטים) כיאה לדיינר אמריקאי. עלות ההשקעה בפתיחתו מוערכת בהשקעה של 2.2 מיליון ₪. פתיחתו הצפויה של הסניף תהיה במהלך חודש אוגוסט, והוא יוקם ברחוב אבא אבן 10 בהרצלייה פיתוח.
בשלב הבא, צפויים להיפתח סניפי נוספים של מסעדת הדיינר גם בפתח תקווה, ראשון לציון, ירושלים, אזור חיפה והקריות וכן סניף נוסף במרכז תל אביב. התרחבות סניפי הרשת נעשית בשיתוף משרד TRDE נדל"ן, המתמחה בחיפוש ואיתור עסקים ובעלי עניין בתחום הקולינאריה וכן בליווי מכירת זיכיונות והקמת עסקים.
דיוויד לוי: "לאחר עשר שנים בהם ביססה מעמדה מסעדת אוונגרד כמובילת תחום המסעדנות ככלל ומסעדות הדיינר האמריקאיות בפרט, אני שמח על הקמת הרשת והתרחבות הקונספט של "אוונגרד". "אוונגרד" מציעה חווית בילוי ייחודית של ספורט-בר וכן חווית בילוי חברתי ומשפתחתי. אני סמוך ובטוח כי בעצם הקמת סניפים נוספים בארץ, הנגישות למסעדה והאפשרות ליהנות מחוויית הבילוי עבור הסועדים, תהיה נוחה, נעימה וקרובה יותר מתמיד."