על רקע האטה בתחום הקמעונאות, ועל רקע השמרנות הקיימת מזה שנים בתחום המזון הקז'ואל מחוץ לבית – בלט מותג ה-wellness של עולם המשקאות rebar, אשר סניפיו ממוקמים בקניונים ומרכזי מסחר, בזכות מהלך השיווקי מבריק רשמה –rebar גידול של 12% במחזור מכירותיה והגדילה את המודעות למותג ב-7%
האג'נדה של rebar הינה שאפשר לעשות טוב לגוף ולנפש בלי מאמץ, בכל מקום וזמן, גם "על הדרך", בנגישות מלאה, וכמובן, בלי לוותר על הטעם וההנאה.
ללא ספק מסר מורכב ועל אף העדר תמיכה פרסומית משמעותית הצליח בכל זאת להיקלט. המותג יצר hype סביב מוצר מאוד מוקפד ומאוד מבודל (מרקם סמיך עשיר ומפנק, ח"ג ייחודיים, שילובים לא שגרתיים), חוויית לקוח אנרגטית וצעירה בסניף, ואוריינטציה שירותית גבוהה אשר מושתתת על שירות מותאם צרכי לקוח, ובניית מערכת יחסים ארוכת טווח עם הלקוחות בתחום שהיה ידוע כמוטה רכישה מזדמנת.
מאחר ולרשת סניפים רבים במרכזי קניות ובלוקיישנים הומי אדם, היא הפכה ליעד לצרכים וקהלים מגוונים ולהזדמנויות צריכה שונות לאורך שעות היום. עם השנים הרשת גדלה והתפתחה, והצורך בתקשורת שיווקית חזר כהכרח לצמיחה.
המותג פונה למספר קהלים שונים ומגוונים. נשים בגילאי 20+ הדוגלות באורח חיים בריא ושוחרי בריאות וספורט, בני נוער וילדים. וברור כי דרושה פניה ייעודית לקהלים אלו ובחירה בערוצי המדיה תואמים,rebar ניהלה מספר קמפיינים מקבילים בהתאמה כאשר האתגר היה שמירה על מותג מגובש, תוך פנייה מגוונת לקהלים וערוצי מדיה.
בנוסף, ההתמחות של rebar היא ביצירת שילובים/ מיקסים עם "טוויסטים" קולינאריים מעניינים וייחודיים של משקאות מפנקים, משביעים/ מלאים וכמובן- good for you. הצורך להפתיע/ לחדש ולרענן והרבה מחוץ "לקונבנציות" הינו חלק מרכזי מה DNA המותגי. ועל כן, וכמו בשנים שעברו, גם במהלך השנה האחרונה, הושקה כמעט בכל רבעון חדשנות מוצרית שונה. למשל: משקאות חמים מנחמים ומשביעים בחורף מבוססי שיבולת שועל, או משקאות מופחתי קלוריות מבוססי גבינת ריקוטה מיד לאחר חג הפסח או תפריט ילדים, או limited edition לקיץ, וכמובן השקה של אפליקציית pickapp שנותנת מענה לצורך בקיצור וייעול התור. .
במקביל לפעילות הפרסומית, אשר התמקדה במדיה הדיגיטלית, במובייל, שימוש ברשתות חברתיות וערוצי מדיה מתקדמים, הסגמנטציה הדיגיטלית באה לידי ביטוי באמצעות ניהול קהילות סושיאל שונות במקביל. rebar ניהלה פעילות רחבה הן ברשתות החברתיות והן במועדון הלקוחות ונעזרה ביכולות הקיימות לצורך פנייה רלוונטית וממוקדת יותר לקהלים ספיציפיים. במהלך השנה נוהלו קמפיינים שפונים לכל סגמנט בהתאם למאפייני הצריכה ובהתאם למקום שלו בדרך חיי הלקוח.
בנוסף, הותאמו הצעות ערך שתואמות הזדמנויות צריכה שונות, בהתאם לאפיוני הקהלים: התמקדות במוצרי בוקר, "סגירת פינה" בין ארוחות וכו'.