אסם הודיעה היום על שני מינויים חדשים בחברה. מינויים אלו מתבצעים כחלק מהשינוי במבנה הארגוני עליו הודיעה הקבוצה לאחרונה, שבמסגרתה תעבור הקבוצה למבנה חטיבתי שיאפשר מיקוד ניהולי בכל אחד מתחומי פעילותה.
ההערכות החדשה נועדה להתאים את מבנה האירגון לתהליך ההתפתחות המואץ שהובילה קבוצת אסם בשנים האחרונות באמצעות מיזוגים ורכישות של החברות: טבעול, סלטי צבר, הבית, בית השיטה, נגה גלידות ואחרות, ועל ידי כניסה לתחומים חדשים, דוגמת: תחום הקפה, דגני הבוקר, שוקולד ומזון לחיות מחמד.
הרצל עוזר ימונה למנכ"ל חטיבת הקולינארי, במסגרת תפקידו ינהל הרצל עוזר את התחום הקולינארי באסם, הכולל, בין השאר, את קטגוריות המרקים, התבשילים, הפסטות והרטבים.
עוזר שימש בעבר כמנכ"ל "עוף טוב", מנכ"ל מפעלי מלט ישראלים בע"מ, מנכ"ל GO NEXT – חברת האינטרנט הסלולארי של פלאפון, סמנכ"ל לשיווק ומכירות בבזק מנכ"ל שקם ומנכ"ל קרליין.
עוזר הינו בעל תואר ראשון בכלכלה וסטטיסטיקה ותואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית.
נילי צור מונתה למנכ"ל חטיבת החטיפים ודגני הבוקר, במסגרת תפקידה תנהל נילי צור את תחום החטיפים ודגני הבוקר, הכולל בין השאר את מותגי: במבה, ביסלי, אפרופו וקומיקס של אסם ואת מותגי דגני הבוקר של נסטלה.
נילי צור שימשה בעבר כסמנכ"ל השיווק של "YES", כסמנכ"ל שיווק ומכירות ב"סלטי צבר" וכסמנכ"ל בכיר בגיתם/BBDO.
צור הינה בעלת תואר שני בכלכלה ומנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב.