אסם מרחיבה את מהלך התזונה הנבונה – החברה עוברת לשימוש בשמן קנולה בכל הרטבים בעלי 5% שומן : שום, חרדל ודבש, איטלקי, אלף האיים ווינגרט.
שמן הקנולה, המחליף את שמן הסויה עליו התבססו מוצרים אלו עד כה, הינו בעל סגולות תזונתיות ייחודיות, הוא עשיר באומגה 3 ובויטמינים שונים, ובעל טעם מעודן המשתלב היטב ברטבים השונים לסלט.
אסם מובילה את שוק רטבי הסלט עם נתח שוק של 80%,ומחזקת את תחום הלייט, המהווה 53% משוק רטבי הסלט בכלל.
סתיו יואלי, מנהלת השיווק של החטיבה הקולינארית באסם מסרה כי "המעבר לשימוש בשמן קנולה נותן מענה לצורך הקיים בציבור למוצרי בריאות בקטגוריית הרטבים לסלט. המהלך מהווה הרחבה למהלך התזונה הנבונה, בו החלה החברה עם השקתם של מוצרי לייט, מוצרים מרכיבים טבעיים ומוצרים מחיטה מלאה, שהושקו בחודשים האחרונים".