אסם מעלה בימים אלה קמפיין תדמיתי חדש לסדרת עוגות הבית בטעמי פירות במהדורה מיוחדת לקיץ. הקמפיין, תחת הסיסמה: "כי עוגות זו המומחיות שלנו מהבית" הופק באמצעות משרד הפרסום גיתם / BBDO והינו בהשקעה של כמיליון ₪.
בקמפיין החדש מציגים מסך חצוי בו מצד אחד מופיעה בחורה צעירה אוכלת מפירות העונה במטבח הביתי שלה ומהצד השני קונדיטור הבית של אסם. הבחורה מציעה לקונדיטור הבית פרי, כאשר לפתע המסך כולו מתמלא בפירות קייצים הנופלים לתוך קערת הקונדיטור ממנה הוא מוציא את עוגות הבית החדשות בטעמי הקיץ. ברקע הקריין מציג את שלושת הטעמים החדשים ואומר "כי עוגות זה המומחיות שלנו מהבית".
רונית ברמן, מנהלת השיווק של חטיבת המאפה מסרה כי "קמפיין העוגות החדש נועד להדגיש את המומחיות של אסם לגוון לקהל צרכנייה בתחום העוגות גם בעונת הקיץ ולתת מענה לצורך הגובר לעוגות איכותיות בטעמים חדשים התואמים את פירות העונה".