גידול של 30% במשלוח ברכות שנה טובה בדואר האלקטרוני

הנוהג המסורתי של שליחת ברכות שנה טובה למכרים לכבוד השנה החדשה מבצע זינוק נוסף אל עבר וויתור מוחלט על שליחת גלויות בדואר האלקטרוני. על פי נתוני חברת נטפרוטק, מפתחת אפליקציות לשיווק ומכירות באינטרנט, חלה קפיצה במספר הארגונים שנטשו את גלויות החג המסורתיות ובחרו לעבור למשלוח ברכות אלקטרוניות. מנתוני מערכת הדיוור Net.Mailer של נטפרוטק, חלה עליה של 30% בכמות הברכות שנשלחו בדואר האלקטרוני בהשוואה לשנה שעברה.



"עוד ביום החג עצמו הטלפון אצלנו צלצל עם ארגונים שנזכרו לשלוח ברכות ברגע האחרון", אמר ניר מילמן, מנכ"ל NetProTek. "מדובר בעלייה משמעותית בביקוש שנובעת גם מארגונים גדולים שבחרו לחסוך את עלויות ההדפסה ושליחת הגלויות בדואר האלקטרוני, וגם חלק ממגמה שנמשכה לאורך כל השנה בה ארגונים מזהים את היעילות והיתרונות השיווקיים והכלכליים של שימוש בדואר אלקטרוני".



עלויות של שליחת דואר אלקטרוני לכמות גדולה של נמענים היא אפסית ביחס לעלות השליחה בדואר אלקטרוני. דיוור בעזרת מערכת דיוור אלקטרוני מקצועית עומד על עלות של מספר אגורות להודעה, בעוד שליחת גלויה בדואר רגיל עולה לפחות שקל וחצי עבור הבול, ללא עלויות הדפסה.



"ארגונים גם מכירים ביתרונות המוספים של שימוש בדיוור באמצעות מערכת מקצועית. הן מאפשרות לבצע מעקב אחר כמה פתחו את ההודעה שנשלחה, מי קרא, ומי ביצע הקלקה על קישורים בהודעה. הן גם מאפשרות שילוב של פניה אישית לכל נמען, דבר היוצר תחושת טובה יותר אצל הנמען", מוסיף מילמן.

אולי יעניין אותך

הלן דורון לימודים מהבית צילום יחצ (2) (Custom)
16383picaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שולחן קינוחים
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת