ג'ילט ישראל נותנת חסות ראשית למרתון ג'ילט-ת"א, ומשיקה קונספט שיווקי ראשון מסוגו למותג הבינלאומי Gillette: Gillette Concept Store
מדובר על חנות הקונספט הראשונה למותג הבינלאומי ג'ילט בישראל, בעיצוב מעורר השראה תחת הקונספטRaise your hands up שיאפשר לקהל הרחב הצצה חווייתית לעולם של המותג למשך כשמונה ימים בלבד.
סופי בלום, מנכ"ליתP&G ישראל אמרה היום: "אנו גאים ושמחים להוביל מהלך חדשני למותג הבינלאומי ג'ילט כחלק מהפעילות הכוללת של מרתון ג'ילט תל אביב, במטרה להמשיך ולחזק אותו כמותג המוביל בקטגוריית הטיפוח הגברי בכלל ובקטגוריית הגילוח בפרט. ב– Gillette concept store תתאפשר לקהל הרחב האפשרות לחוות את עולם התוכן הרחב של המותג ג'ילט: חדשנות, איכות ומובילות טכנולוגית. המפגש הישיר שלנו עם אנשים הוא חוויה עוצמתית ואמיתית שרק מותגים חזקים ומבוססים יכולים ליצור."
בחנות הפופ אפ תוצג תערוכת רגעי הניצחון הגדוליםRaise your hands שנבחרו ע"י גדולי הספורטאים הישראלים ביניהם: חיים רביבו שבחר ברגע הניצחון של אריק זאבי, איתן אורבך שבחר בשייט גל פרידמן, יוסי אבקסיס שבחר בשחר פאר הטניסאית ועוד.
רגע ההגעה לקו הגמר של הרצים יצולם בזמן אמת, והתמונות המרגשות ביותר שייבחרו יפורסמו בבקמפיין חוצות ברחבי גוש דן. בנוסף, ג'ילט משיקה פעילות פייסבוק לראשונה בישראל במסגרתה, לאורך מסלולי מרתון ג'ילט תל-אביב, יוצבו מצלמות שיצלמו את המשתתפים במהלך הריצה. התמונות יועלו בזמן אמת לפרופיל הפייסבוק האישי של המשתתפים ויאספו לתוך אלבום תמונות אישי.
במהלך המרתון יחולקו למתחרים דוגמאות של Gillette Professional Power Advanced Stick על מנת שיוכלו לחוות את פעילותו במהלך המרתון שידרוש לא מעט מאמץ וזיעה.