דאסו סיסטמס יצרה משחק מציאות מדומה המשלב תנועות גוף עבור אריזות דגני הבוקר של נסטלה בצרפת

בעקבות הצלחת הקמפיין במסגרתו שולב משחק מציאות מוגברת (Augmented reality) על גב אריזות דגני הבוקר של נסטלה בצרפת בסוף 2009 (זכה בצרפת כאחד הקמפיינים השיווקיים האפקטיביים ביותר), ובהמשך נעשה גם בישראל על אריזות CRUNCH של נסטלה ישראל, ממנפת דאסו סיסטמס, הספקית מס' 1 בעולם של פתרונות 3D (תלת ממד) ו- PLM (מחזור חיי מוצר), את הידע המוביל וטכנולוגיות 3D חווייתיות שלה, לתמיכה באסטרטגיית השיווק של דגני הבוקר של נסטלה צרפת, עם השקת יישום מציאות מדומה סוחף וייחודי.



במקביל לעליית סרט האנימציה החדש "ארתור 3- מלחמת שני העולמות", יוכלו ילדים מכל הגילאים להשתתף בעולם הפנטזיה של דמויות המינימויס(Minimoys) , וליהנות מחוויית מציאות מדומה ייחודית בשימוש משקפי תלת-ממד הנגזרות מהקופסה של אריזות דגני נסטלה.



כל שצריך בשביל ליהנות מהחוויה הוא מספריים, מחשב ומצלמת אינטרנט: גוזרים את משקפי התלת מימד מקופסאות הדגנים, מרכיבים אותם ומכוונים את "ריבוע הקסם" המותקן על המשקפיים אל מצלמת האינטרנט של המחשב בכתובת www.arthurcourse.com, ולאחר צוללים לחוויית תלת ממד סוחפת המאפשרת מעבר קסום בין שלושה עולמות תוכן שונים ומרהיבים.



אפשר ללמוד יותר על חווייה מלהיבה חדשה זאת בסרטון הבא:


https://www.youtube.com/watch?v=-9x-jaGEaog




מי שמסך המחשב "קטן" עליו, יכול ליהנות מהחוויה גם על מסכי טלוויזיה 3D בשימוש משקפי תלת ממד שיוצרו במיוחד לצורך כך בסדרת דגני הבוקר של נסטלה, ולמעשה המדובר במשחק המקוון הראשון אי-פעם שעובד גם עם מסכי טלוויזיה 3D.



"הדור הבא של עמדות משחק ומסכי 3D סטראוסקופיים יאפשר לשחקנים לחקור דרכים חדשות של אינטראקציה עם עולמות וירטואליים. הם יוכלו לשחק על ידי הזזת הגוף שלהם בלבד לפני מסך טלוויזיה 3D, בלי צורך בג'ויסטיק", אומר גלעד פרידמן, מנכ"ל דאסו סיסטמס ישראל. "אנו מטמיעים את פתרונות ה- 3D החווייתיים שלנו כדי לאפשר למותגים ליזום שימוש המוני בדרך מרגשת חדשה זאת של אינטראקציה בין צרכנים בעלי גישה לאינטרנט."



מדאסו סיסטמס ישראל נמסר שהחברה בוחנת שיתופי פעולה דומים עם חברות צרכנות ומזון גם בישראל

אולי יעניין אותך

15221pica5
13110Picaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים