החטיבה המוסדית של יוניליוור החלה לשתף פעולה עם רשת "אווזי", במסגרתו הושק בהצלחה תפריט "אווזי לייט" לרשת ושודרגו יתר המנות. בימים אלה מושק גם תפריט קינוחים חדש לרשת.
בשלב הראשון ,לפני מספר חודשים, פעלו שף מטעם יוניליוור ורשת "אווזי" לאפיון ובניית תפריט חדש לרשת, לשדרוג המנות הקיימות ולהשקת תפריט "אווזי לייט". להשלמת המהלך ,השבוע, הושק תפריט קינוחים חדש לרשת "אווזי" שפותח ע"י השף קונדיטור מטעם יוניליוור, יונתן וקסלר, בשיתוף הגורמים המקצועיים ב"אווזי".
הקינוחים החדשים כוללים בוואריה על קדאיף, מוס חלבה, מוס לימון וסופלה שוקולד. המנות נבחרו לפי התאמתן להיבטים השיווקים של רשת "אווזי" שביססה את עצמה עד כה כרשת מסעדות הגריל המובילה בישראל.
ענת גבריאל, מנהלת השיווק של החטיבה המוסדית ביוניליוור: "השקת תפריט הקינוחים החדש הינה פרי שיתוף פעולה ממושך ופורה של החטיבה המוסדית ביוניליוור עם רשת "אווזי". במסגרת זו נמשיך לפתח פתרונות חדשים עבור הרשת, על מנת ליצור חדשנות ומגוון".
איציק לוי, מנכ"ל רשת "אווזי": "רשת 'אווזי' מתעתדת להמשיך ולהוביל את קטגוריית מסעדות הגריל בישראל. אנחנו קשובים לצרכי לקוחותינו ולכן איננו חוסכים במשאבים ניהוליים וכספיים כדי לשדרג ולחדש את התפריט כל העת. אין לי ספק כי החיבור העם חטיבה המוסדת של "יוניליוור" הינו נכון לרשת וימשיך להוכיח את עצמו גם בעתיד. "