החטיבה המוסדית של יוניליוור חגגה את פתיחת הקיץ באירוע מיוחד לבעלי אולמות שמחה, שנערך במועדון הפיוז'ן בתל אביב.
האירוע, תחת הנושא: "לטעום את הפתרון", עוצב בסגנון ארוחת טעימות, כך שהאורחים טעמו מנות רבות ככל האפשר. בקבלת הפנים הגישו מלצרים שהסתובבו בין האורחים מגוון מנות, ביניהן: מרקים מסדרת "מרק היום" בספלי אספרסו, ברוסקטות עם מבחר מממרחי גורמה מסדרת "קנור דליקטס" ועוד. בנוסף, פעלה במקום עמדה מקסיקנית שגלגלה טורטיות עם צילי קון קרנה מבית "קנור" מול עיני הלקוחות.
הארוחה הוגשה בפורמט הגשה חדשני של "שיתוף" ((sharing , בו הוגשו המנות בכלים מרכזים לכל שולחן. צורה מיוחדת זו של הגשה אפשרה לאורחים לא רק לטעום מגוון מנות , אלא גם להרגיש בנוחות, ממש כמו בארוחת חג משפחתית.
הקינוחים הוגשו בבר וכללו וולקנו ובוואריה על קדאיף מסדרת קרט ד'אור, לצד מזרקת שוקולד ורד הגליל ושיפודי פירות ומרשמלו. ישראל קטורזה חתם את הערב בהופעת סטנד אפ מיוחדת. האורחים הרבים שהגיעו מכל קצוות הארץ, נהנו, צחקו ויצאו עם רעיונות כיצד ניתן, באמצעים פשוטים, להפוך את אירועי