החל הרישום של מסעדות לפסטיבל האוכל "טעם העיר" – אשר יהיה השנה במתכונת מורחבת לרגל חגיגות העשור


למעלה ממיליון דולר יושקעו השנה ב"טעם העיר" – אירוע האוכל המרכזי בישראל החוגג עשור לקיומו. בימים אלה נמצאות ההכנות לקיום האירוע בעיצומן ובכלל זה רישום המסעדות המציגות . "טעם העיר 10 " יתקיים השנה בין ה – 29 במאי ל-2 ביוני. האירוע מופק על ידי עיתון העיר בשיתוף המחלקה למופעים בעיריית תל אביב – יפו.


טעם העיר הפך בתשע שנות קיומו למוסד קולינרי וגסטרונומי, האירוע הגדול ביותר בישראל ואחד מאירועי האוכל הגדולים בעולם . לרגל העשור יופעל השנה טעם העיר במתכונת מורחבת של חמישה לילות , ראשון עד חמישי בהם ניתן להסתובב בין המסעדות והדוכנים, לטעום מתפריטי העיר, לדבר על אוכל, לנשום יין ולהיחשף למגוון עצום של טעמים והתנסויות גסטרונומיות.


כמסורת השנים הקודמות ישתתפו גם השנה המסעדות המובילות בתל אביב . לרגל העשור הוזמנו להשתתף כל המסעדות שלקחו חלק בטעם העיר 1. מסעדות אלה, גם כאלה שאינן פועלות יותר יהיו אורחות של טעם העיר 10 בתחלופה יומית. כלומר בכל יום מסעדה אחרת. בין המסעדות האורחות ניתן לציין את קרן ודיקסי.


נותני החסות המרכזיים של האירוע הם: החברה המרכזית למשקאות, טובורג וחברת תנובה.


העוסקים במלאכה השנה יהיו:


מפיק ראשי: גילי גילת –סמנכ"ל שיווק רשת שוקן


ייזום והיגוי: עפרה גנור


מפיקים: אלי לוי הפקות, הרלינג- וינברג הפקות


המחלקה למופעים, עיריית תל אביב יפו, אגף התרבות והאמנויות


יחסי ציבור – ארבל תקשורת – רונית ארבל


אולי יעניין אותך

יקיר ליסיצקי וחכ רביבו צילום רפי דלויה
table
רקנאטי קסטיאל רזיאל
מאיה רדושינסקי סמנכלית חטיבת לקוחות פרטיים פרטנר תומר לוי מנכל סיין נאו
קולורטק-צילום גיל שטיר
תמיר גורן, מנכל קבוצת SQLink עם ילדים של עובדי הקבוצה צילום באדיבות סקיולינק (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס
מלכה עזריאלי טאון קרדיט יעקב תורג׳מן (1)
Aktivia aktuelle Version 27.2.13