הילה סילשי מונתה למנהלת השיווק של קניון ערים בכפר סבא מקבוצת אמות השקעות

הילה סילשי מונתה למנהלת השיווק של קניון ערים כפר סבא מקבוצת אמות השקעות, מהקניונים המובילים בישראל.



הילה סילשי (28), הינה בעלת תואר שני בהצטיינות במנהל עסקים עם התמחות בשיווק ופרסום, של הקריה האקדמית קריית אונו. תקשורת שיווקיתורת שיווקית ריות מי שלא מהאיזור , כחול לבן.


.בעלת תואר שני במסגרת תפקידה כמנהלת השיווק של קניון ערים – אמות השקעות, תוביל הילה את תחומי השיווק המגוונים של הקניון, תיזום הקמת חידושים טכנולוגיים בקניון, חוויות חדשות ללקוחות ותרחיב את שיתופי הפעולה עם גופים רשתות מובילות וגופים בעלי ערכים מוספים לקניון.



אורית גלעד, מנכ"ל קניון ערים, מוסרת: "הילה סילשי מביאה עימה ניסיון בהובלת מהלכים שיווקיים. עם כניסתה לתפקיד השיקה הילה את מתחם הצעירים החדש של קניון ערים ואת פעילויות הקיץ הייחודיות, ובהצלחה. אני סמוכה ובטוחה כי החדשנות והרעננות אותה היא מביאה לתפקיד תתרום רבות להמשך פיתוח הקניון ולהידוק הקשר עם משפחת השוכרים".

אולי יעניין אותך

דלית וינטראוב מנהלת שיווק עמינח צילום טל טרי
דר נועה בן -ארויה מילשטיין
רועי אבידור מנכל מלון ריץ קרלטון הרצליה
נגה שלג - צילום פרטי
שירן וינטר סיבוני סמנכלית שיווק של מותג קסטרו צילום עידן סבח (Custom)
גדי שטרן, מנכל קניון TLV צילום טל איז'ק

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שמלת כלה
גנרטורים ביתיים
איטום גג