וואלה! מציינת 40 שנה למלחמת ששת הימים ומעלה ערוץ תוכן בהשקעה תקדימית של עשרות אלפי דולרים, שיוקדש כולו ל-1967. "וואלה! 1967", אומרים בהנהלת האתר, "יהווה את ההפקה המקיפה, הרחבה והמרתקת ביותר לציון 40 שנה למלחמת ששת הימים, בכל כלי התקשורת".
מוואלה! נמסר כי "תוכן הוידאו של "וואלה! 1967" יהיה הסרט התיעודי המדובר "שישה ימים ביוני", בשידור אינטרנטי בלעדי. הסרט, הפקה רחבת יריעה מבית "עלמה הפקות", הוא פרי עבודה של שלוש שנים, ומביא לראשונה חומרים דוקומנטריים נדירים, גילויים חדשותיים ואת הסקירה התיעודית המקיפה ביותר של מלחמת ששת הימים. הסרט, המיועד לשידור עתידי בישראל (ערוץ 10), ארה"ב (PBS) וכן בתחנות שידור שונות באירופה, יחולק לכ-30 פרקים אינטרנטיים ON "DEMAND."
אבי משולם, העורך הראשי של וואלה!, שעמד בראש הפרויקט, אומר כי "1967 הייתה אבן בוחן בחייה של מדינת ישראל. ניסינו לבדוק, מנקודת מבט צעירה, חצופה אך גם אינטיליגנטית, כיצד השפיעה המלחמה על חיינו לאורך זמן, בכל תחומי החיים. בנוסף, הינסיון לדמות זירה אינטרנטית בשנה של משה דיין, סרג'נט פפר וה"הזדנגפות", היה אתגר מרתק לא פחות".