במסגרת הסכם, שנחתם למשך חמש שנים, בין פילסברי לבית הספר למלונאות "תדמור" בחודש יוני השנה, הקימה פילסברי קונדיטוריה חדשה ומאובזרת בשטח בית הספר לשימוש התלמידים. עוד ייהנו תלמידי "תדמור" מהדרכות והשתלמויות של פילסברי בנושאים: קונדיטוריה, אפייה ואפיית בצק קפוא אותם יעביר שף קונדיטור מבית פילסברי.
לדברי ברי שן, מנהל השיווק של ג'נרל מילס (פילסברי) ישראל, זוהי הזדמנות להעשיר את הידע של השפים לעתיד ולהכין אותם לעולם האפייה של המאה ה- 21. "חברת פילסברי מייצרת לחמים ומאפים בשיטות אפייה מתקדמות אותן יוכלו עתה ללמוד בתדמור."
לדברי שלומי נדיר, מנכ"ל בית הספר המרכזי למלונאות, "תדמור", שיתוף פעולה עם גורמים מרכזיים בשוק המזון תורם רבות לבוגרים היוצאים לשוק ההסעדה ותעשיית המזון. "שיתוף הפעולה עם פילסברי מאפשר לתלמידים שלנו להתנסות בעבודה בקונדיטוריות מתקדמות העושות שימוש בציוד המוביל והמתקדם בעולם."