רשת מסעדות נאפיס תפתח בחודש הבא את הסניף הראשי שלה בראשון לציון. המסעדה הממוקמת ברחוב בקר 10 ראשל"צ, תיפתח רשמית במהלך חודש דצמבר הקרוב, ותפעל 24 שעות ביממה.
הסניף יפעל בבניין בן 3 קומות המשתרע על שטח של 1400 מ"ר. בבניין החדש יפעלו משרדי ההנהלה הראשית ויועסקו בו כ-100 עובדים. בקומה התחתונה של הבניין החדש תיחנך מסעדת הדגל של נאפיס, ובה יוכלו לסעוד כ-200 סועדים בעת ובעונה אחת.
זאב רחמני, מבעלי הרשת, אומר כי לכל אורך התקופה בה נבנה בית נאפיס הוא נעזר בייעוץ צמוד של מכון פרסונה, המתמחה באבחון גרפולוגי ונומרולוגי של עובדים וחברי הנהלה, התאמת מנהלים לצוותים קיימים, וכן ייעוץ בכל הנוגע לבחירת שותפים, הרחבת עסק או צמצומו, שינוי ליבה עסקית ועוד.
"בכל בחירה שעשיתי התייעצתי קודם כל עם יהודית ושוקי גבאי, בעלי מכון פרסונה, ומדובר בשאלות כמו: מיקום הבניין, מועד תחילת הבנייה, בחירת החברה הקבלנית וקבלני המשנה, מועד פתיחת הבניין והמסעדה, אך במיוחד בבחירת עובדים וחברי הנהלה".
רחמני טוען כי הייעוץ המתמשך הפחית באופן משמעותי את פרישת העובדים הזמניים, הגביר את יעילות העבודה בכל סניפי הרשת, והאיץ את התרחבותה.
מסעדת נאפיס ידועה במטבחה האתני. למסעדה ששה סניפים הפרושים מחיפה ועד באר שבע – והיא מעסיקה כ-600 עובדים.