נתוני סקר TGI בוגרים גל 2 2006 (המשקף את התקופה ינואר – דצמבר 2006), שפורסמו היום, מצביעים על עלייה בחציון השני של השנה (יולי-דצמבר 2006) לעומת החציון הראשון (ינואר-יוני 2006) בסך כל הקריאה בעיתונות הארצית. תחנות הרדיו המתמקדות בתוכן חדשותי ('רשת ב", "גלי צה"ל') נהנו מגידול בהאזנה בחציון השני לעומת החציון הראשון, ככל הנראה כתוצאה ממלחמת לבנון השנייה.
הכיסוי (reach) היומי של ארבעת העיתונים הארציים, הותיקים ('ידיעות', 'מעריב', 'הארץ' ו'גלובס') סובל מתופעת ירידה לאורך זמן וברמה שנתית, הכיסוי היומי שלהם עומד על כ-55% ביום ממוצע ב-2006 לעומת כ-59.5% ב-2005. למרות זאת, הכיסוי בשני החצאים של שנת 2006 (יולי-דצמבר לעומת ינואר-יוני) נשאר יציב בכ-55%. מעבר לכך, כניסתו של עיתון החינם, 'ישראלי', גרם לעלייה בכיסוי היומי של העיתונים ל-59.5% (בנטרול החפיפה).
תופעה דומה נכרת גם בכיסוי היומי לתחנות הרדיו, אלא כנראה בעקבות סיבות אחרות. למרות ירידה קלה בהאזנה כללית ברמה שנתית, (מ-79.4% ב-2005 ל-77.6% ב-2006), רמת ההאזנה בחציון השני של 2006 גדלה מ-76.9% בינואר-יוני 2006 ל-78.1% ביולי-דצמבר. מקור הגידול נובע מההאזנה לתחנות הארציות המתמקדות בתוכן חדשותי (רשת ב' וגלי צה"ל) שרשמו גידולים בכיסוים בתקופה זו, שכללה בתוכה את המלחמה בלבנון.
בהתייחסות לזמן המוקדש לשימוש בכל מדיה, אין שינויים מהותיים במדיה הותיקה והצרכן הישראלי ממשיך להשקיע כשעתיים במהלך יומו להאזנה לרדיו וכחצי שעה בקריאת עיתונים. וכפי שדווח בסקר TIM האחרון שהתפרסם בשבוע שעבר, האינטרנט ממשיך להגדיל חלקו בסל המדיה שבשימוש הישראליים, אלא שקצב הגידול הינו פחות דרמטי לעומת גלים קודמים. למרות זאת, זמן השימוש באינטרנט גדל לארבע ורבע שעות גלישה מהבית בשבוע ממוצע, בהשוואה לכ-ארבע שעות בחציון הראשון של השנה.
איתן כסיף, מנכ"ל TGI ישראל אמר: "שינוי במפת הסביבה כגון אירוע כניסתו של עיתון חדש, 'ישראלי' לשוק (המאופיין בהפצתו בצינורות הפצה חדשים שבהם משתמש העיתון), מחייב כלים מקצועיים מסוג סקרי TGI כדי לזהות ולהציג את השפעתו על הרגלי הקריאה של האוכלוסייה. תופעות מעין אלא שוב מעידות על החשיבות של כלי מדידה אובייקטיבי ומקצועי המשקף את המגמות והתהליכים בעולם השיווק והמדיה. מאגר TGI ממשיך להוות את הכלי העיקרי של ענף השיווק והפרסום בתהליך בניית אסטרטגיה שיווקית ותמהילי המדיה זאת בהתבסס על הבנת הצרכן והתמקדות בקהלי מטרה, יצירת תהליכי שיווק ממוקדים מאפשרת להגיע לניצול אופטימאלי של משאבי השיווק".
מאגר המידע השיווקי TGI מבוצע ע"י חברת "מחקרי סינגל סורס" מקבוצת טלסקר ותחת פיקוח ובקרה מקצועית של ועדת המחקר של איגוד חברות הפרסום. מאגר TGI מבוסס על מדגם מייצג של 10,000 מרואיינים במגזר היהודי בגילאי 18+, המשקפים אוכלוסייה בשיעור של כ- 3.72 מיליון נפש. סקר ™TGI בישראל נערך משנת 1998, והנתונים החדשים מהווים את הגל ה-18 מאז השקתו. התוצאות מתפרסמות פעמיים בשנה.