ויה ארקדיה חונכת אולם תצוגה חדש

ויה ארקדיה , הרשת המתמחה בייבוא ושיווק של מוצרי גמר יוקרתיים לבית, הכוללים אריחי ריצפה וחיפויי קירות בכל קשת החומרים והעיצובים, כלים סניטריים ואבזרי אמבט פותחת את הסניף החמישי שלה בחדרה.

"מגמת ההתרחבות שלנו נמצאת בעיצומה", אומר אריק קרמרמן, מנכ"ל "ויה ארקדיה". "בימים אלה אנו פותחים סניפים חדשים בירושלים ובראשון לציון, וכעת אנו פועלים כדי להביא את מוצרי האיכות שאנו משווקים גם לקהל המתגורר בצפון הארץ".

הסניף החדש הוא תוצר של שיתוף פעולה חדש בין הרשת הארצית לבין "מסיקה קרמיקה" החדרתית . במסגרת השת"פ ישנה אולם התצוגה של "מסיקה קרמיקה" את חזותו ויצטרף לרשת "ויה ארקדיה". בעוד שהחברה המקומית תהנה מהחיבור למותג ארצי מוביל ויוקרתי, תהנה הרשת הגדולה מהמוניטין הרב ומאגר הלקוחות הגדול של "מסיקה קרמיקה", חברה בעלת ותק ומוניטין של 26 שנים באיזור צפון הארץ.

אולי יעניין אותך

IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A
כנס המיקסי שנת 22

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סדרת תחליפי הדגים של אינסטד צילום פיוצ'ר פוד גרופ
unnamed
__יעל שלביה לזר פור יו צילום מור סטודיו (2) - עותק