לאחר שקבוצת טיב טעם רכשה את עדן טבע מרקט בספטמבר 2015 והטמיעה את הרשת בתוך קבוצת טיב טעם, יוצאת הקבוצה בהשקה מחודשת למותג עדן טבע במטרה להעצים את חווית הבריאות ולבדל אותה מהמתחרים בתחום הבריאות המתפתח. הקבוצה תשקיע כ 12 מיליון ₪ בהשקה מחודשת של רשת עדן טבע כולל ריענון המותג.
כביטוי ויזואלי להתחדשות, החליפה הרשת את הלוגו למותג קליט וקצר, במסגרת זו נפרדה מהמילה מרקט ונשארה עם השם "עדן טבע" אשר מזוהות עם המותג ועולם בריאות, ובתוספת הסלוגן "זה סופר בריא" המביא לידי ביטוי בכפל משמעות גם את גודל החנויות, קרי סופרמרקט ולא חנות קטנה וגם את ההתמקדות במזון סופר בריא.
קונספט חדש של עיצוב סניפי עדן טבע אמור לספק חווית בריאות, כולל מגוון מוצרי בריאות מיובאים בלעדית לעדן ומוצרי בקר טרי בריא ללא אנטיביוטיקה ועם תזונה ייחודית. על מנת להעצים את חווית הקניה תציע הרשת המחודשת אטרקציות כגון: "בר בריאות" בו ניתן ליהנות משייקים ומיצים סחוטים ממיטב המוצרים האורגניים הטריים וכן ממכונה לייצור טחינה משומשום טרי מול עיני הלקוח ועוד.
הסניף הראשון בקונספט החדש של עדן טבע ניפתח בקניון G בכפר סבא. הסניף משתרע על כ- 1,100 מ"ר בו הושקעו כ- 6.5 מיליון ₪ ובמקביל נפתח סניף עדן טבע החדש במתחם סטאר סנטר באשדוד בשטח של כ- 700 מ"ר ובהשקעה של 4 מש"ח. במהלך 2017 מתוכננים להיפתח עוד 2 סניפים נוספים במודל החדש, במקביל לפתיחת מחלקות עדן טבע ב- 7 סניפי הרשת הגדולים של טיב טעם.
לדברי עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם: "מגמת הבריאות מתחזקת ועדן טבע ממשיכה להוביל את השוק כרשת מרכולים המתמחה באורח חיים בריא ובתוספי תזונה. עדן טבע, תחת המותג החדש, תמשיך להוות מרכול בריא, בו כלל המוצרים נבדקו על ידי מומחי הרשת להבטחת השקט הנפשי בקנית מוצרי מזון לצד חווית קנייה ייחודית".
לדבריו: "הבידול המרכזי של הרשת הוא ההתמחות שבאה לידי ביטוי ביצירת סביבה בה מתקיימת מכירת מוצרים בריאים בלבד שעברו הליך בקרה וסינון, לצד הקמת מחלקות מתמחות בריאות מרווחות ומגוונות".
בנוסף ובמקביל פותחת עדן טבע בימים אלו מחלקות בריאות מתמחות בתוך סניפי טיב טעם הגדולים. גם בסניפי עדן טבע וגם במחלקות המתמחות בטיב טעם יוכלו הלקוחות ליהנות מייעוץ נטורופתי חינם הניתן ע"י יועצי בריאות מקצועיים בוגרי לימודים מקצועיים במכללות המובילות בישראל.
לדברי כהן: "קיים פער אדיר בין מגוון מוצרי הבריאות ורמת המחירים המוצעת בעולם לבין המצאי בישראל ולכן, הקבוצה תחל ביבוא סדיר של מוצרי בריאות ובמחירים אטרקטיביים הזולים בעשרות אחוזים מהמוצרים המקבילים בארץ, שיוצעו למכירה בסניפי עדן טבע בלבד".