טירת צבי הודיעה על רכישת 50% ממפעל לייצור בשר בקר ועוף בבלגיה. רכישת המפעל תאפשר לראשונה לקהל צרכני הבשר הכשר באירופה ליהנות מבשר בקר של חברה ישראלית, דבר שנמנע עד כה בשל המגבלה הקיימת על ייצוא בשר בקר מישראל.
מפעל הבשר שנרכש, תחת שם השותפות DELETIV, ייצר מוצרי בשר בקר ועוף כשרים.
בשלב ראשון ייוצרו במפעל מוצרי פסטרמה ונקניקיות מבשר בקר, בשלב השני יורחב הייצור גם למוצרים מוחמצים אשר לא עברו טיפול טרמי – המוכרים כמוצרי בוטיק (דוגמת קרפאציו ופרושוטו בקר) ובשלב השלישי ייוצרו מוצרים קפואים מוכנים כגון המבורגר וקבב.
טירת צבי מייצאת לשווקים באירופה מעל 30 שנה, כאשר כ- 12% מיצור המפעל בארץ מופנית ליצוא. רכישת המפעל צפויה להגדיל את היקף פעילות הייצוא של החברה ב-50% מהיקף הייצוא הנוכחי. המפעל ממוקם במיקום אסטרטגי, כ-40 ק"מ צפונית מזרחית מבריסל, בקרבה לשווקים הפעילים של טירת צבי באירופה, באופן שיאפשר שיווק המוצרים במדפי הרשתות בצרפת, אנגליה, איטליה, ספרד, גרמניה, בלגיה, וסקנדינביה, כבר לקראת פסח תשס"ז.
"עם רכישת מפעל ייצור הבשר בבלגיה, תביא טירת צבי לקהל שומרי הכשרות באירופה מוצרי פרימיום איכותיים, שמקורם בעוף ובבקר, תוך העברת הידע והמקצועיות של הקצב למדפי הסופרמרקטים", מסר משה כהן, מנכ"ל טירת צבי "לטירת צבי נתח שוק הולך וגדל מחוץ לישראל לרבות ארה"ב ואירופה, הכולל קהל לקוחות שומרי כשרות נאמנים, המבקשים לצרוך מוצרי בשר איכותיים מחברה ישראלית מוכרת. עד כה, נהנו לקוחות אלו ממוצרי העוף של טירת צבי בלבד, אשר יוצאו מישראל, כאשר ייצוא מוצרי בשר בקר לא התאפשר בשל מגבלות החוק. עתה עם רכישת המפעל, תיפתח בפני לקוחות אלו האפשרות לרכוש גם מוצרי בשר בקר איכותיים מבית טירת צבי, אשר ייוצרו במפעל המקומי".