יוניליוור ישראל מסייעת ללקוחותיה על רקע המשבר הכלכלי

מטרת הסדנאות לתת כלים ליעילות ושיפור הרווחיות תוך שליטה בעלויות המזון והתאמת התפריט למציאות הכלכלית.



בסדנאות המפולחות על פי ערוצים, יכללו הרצאות מפי הצוות המקצועי של חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור, הרצאות מפי מומחים חיצוניים וכן תשולב סדנא קולינארית בהנחיית גילי חיים – שף חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור.



בסדנאות המיועדות לענף המסעדנות תשולב הרצאה מפי סיטבן לובל, מסעדן (סושי סמבה, זוזוברה, חדר האוכל) ובעליה של חברת LTD המתמחה במתן יעוץ והדרכה להתייעלות רווחית ותפעולית של מסעדות.



בסדנאות המיועדות לשירותי הסעדה ובתי מלון ואולמות אירועים תשולב הרצאה של מיקי ניר, שף ראשי וראש אגף המזון במלון דן פנורמה תל אביב, יועץ לחברות מזון, מסעדות וקייטרינג בארץ ובחו"ל.



בנוסף, מאפשרת החטיבה קבלת יעוץ אישי באמצעות צוות השפים ואנשי המקצוע, אשר עומדים לרשות הלקוחות בכל שאלה ופניה, באמצעות הטלפון.



הסדנאות ניתנות כשירות ללא תשלום ללקוחות החטיבה ופתוחות לקהל הרחב בעלות של 90 ₪. לפרטי נוספים והרשמה 1-800-783-783.



ענת גבריאל, סמנכ"ל חטיבת השוק המקצועי ביוניליוור ישראל: "חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור מציעה לצד מגוון מוצרים רחב, ליווי שוטף ומקצועי בכל הנוגע לניהול המטבח המקצועי. אין ספק כי כיום, לאור המצב הכלכלי, כולם מחפשים דרכים להתייעלות וחסכון. אנו שמחים להעמיד לרשות קהל לקוחותינו את הידע הרב שקיים בחטיבה בשילוב ידע של גורמים מקצועיים חיצוניים וכן באמצעות תמיכה טלפונית. אנו מקווים כי ידע זה יסייע בהתמודדות הלא פשוטה של עסקיהם בימים אלה."

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים