יפאורה תבורי יוצאת במהלך אסטרטגי במסגרתו משיקה החברה מותג בית ולוגו חדש

אלי פייגלין, מנהל השיווק של יפאורה תבורי הודיע היום על מהלך אסטרטגי חדש במסגרתו יושק מותג הבית "יפאורה", אשר ישמש כמותג מטריה שיכנס תחתיו את מותגי החברה – ספרינג, תפוזינה, מיץ פז, קריסטל, RC קולה, RCQ ועין גדי.



פייגלין הוסיף כי במסגרת המהלך השיקה החברה לוגו חדש תחת השם "יפאורה", המשלב צבעים בולטים וטבעיים, המעבירים ביחד בצורה הטובה ביותר את ערכי האיכות, הטבע והפרי של מגוון המשקאות המשווקים על ידי החברה.



הלוגו החדש יוטבע על גבי אריזות המשקאות של יפאורה, יתווסף כסגיר לסרטי המותגים ויופיע בכל פרסומי החברה.



הלוגו יופיע בצורה בולטת וצבעונית על גבי מותגי תחום המיצים וכחותמת איכות בשחור לבן במותגי תחום המשקאות התוססים והמים.




מבדיקה שנערכה בקרב צרכנים נמצא כי השם יפאורה קליט ונתפס יותר מאשר צירוף השמות יפאורה – תבורי. בנוסף, הודות להיסטוריה של יפאורה, השם יפאורה מתחבר באופן אוטומטי לכל נושא הטבעיות- יפאורה היה מפעל פרי ההדר הראשון בישראל כשבעקבותיו קמו למעלה מ – 20 מפעלים נוספים לעיבוד פרי הדר. הלוגו החדש בעל צבעוניות טבעית ורעננה. כאשר קומבינצית הצבעים יוצרת בולטות, צבעוניות עזה, צעירה וישראלית.

אולי יעניין אותך

16452diners1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים