יריד ירוק בדיזנגוף סנטר

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר וחברת ECORTREND, המתמחה במוצרי צריכה אקולוגיים, מצאו את השילוב המושלם של מזון המוגש בכלים יפים ומתכלים, העשויים מתירס.



שני הגופים החליטו לשתף פעולה, מתוך המחשבה כי לדיזנגוף סנטר, כבעל יריד האוכל הגדול והמוביל בישראל, הן במגוון והן בטעמים, יש המחויבות לשמירה על איכות הסביבה ומעבר משימוש בכלים חד פעמיים מפלסטיק לכלים חד פעמיים ירוקים מתכלים.



שיתוף הפעולה בין יריד האוכל בדיזנגוף סנטר וחברת ECORTREND כבר בא לידי ביטוי ויוצר חגיגה עבור בעלי הדוכנים וקהל הלקוחות, ש גם נהנה מאוכל איכותי תוך כדי הגנה על איכות הסביבה.



על פי מחקר שנעשה 90% מהצרכנים מעוניינים להשתמש במוצרים ירוקים. 50% טוענים שהם עדיין לא יודעים מספיק מה צריך לעשות ולמעלה מ- 70% מהאנשים הצהירו כי הם מוכנים לשלם עד 15% יותר עבור מוצרים ירוקים.



"עם בואו של חג הפסח החלטנו לנצל את ההזדמנות ולהסביר לקהל את מהות ואופן השימוש בכלים המתכלים באמצעות היריד הירוק", הסביר מנהל יריד האוכל בדיזנגוף סנטר אדיב כהן, "כמו כן יינתנו טיפים איך להכניס יותר ירוק לחיינו ובפרט החג הפסח. היריד יעניק חשיפה ואפשרות לרכישת כלים חד פעמיים, כדור הכביסה האקולוגי, מסיר כתמים והכל במחירים מפתיעים לחג הפסח".



מחברת ECOTREND נמסר בתגובה: "יש כיום בישראל עשרות ירידי אוכל, אך השילוב של ידיד אוכל וכלים אקולוגיים טרם קיים והופך את זמן הבילוי בסנטר למהנה וייחודי בפני עצמו".



היריד יתקיים בדיזנגוף סנטר במעבר סופר פארם בקומה מינוס אחד בין הימים חמישי ושישי 25-26/3/2010 ובין הימים חמישי, שישי, שבת וראשון בתאריכים 01-04/04/2010. שעות היריד: ימי חמישי – 12:00 – 22:00, ימי שישי 10:00 – 18:00. הכניסה חופשית לקהל הרחב.

אולי יעניין אותך

יקיר ליסיצקי וחכ רביבו צילום רפי דלויה
table
רקנאטי קסטיאל רזיאל
מאיה רדושינסקי סמנכלית חטיבת לקוחות פרטיים פרטנר תומר לוי מנכל סיין נאו
קולורטק-צילום גיל שטיר
תמיר גורן, מנכל קבוצת SQLink עם ילדים של עובדי הקבוצה צילום באדיבות סקיולינק (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

pizza_box
דר נועה בן -ארויה מילשטיין
משתתפים בתנועת ''לינק 20'' מבית ''שותפויות אדמונד דה רוטשילד''. קרדיט צילום - ''לינק 20''