מאיר אדוני בשיתוף פעולה עם הרבלייף

רון פורת, מנכ"ל הרבלייף ישראל, הגיע ביום חמישי האחרון, כבר משעות הבוקר המוקדמות, למסעדת כתית בתל-אביב והפעם לא כסועד, למרות אהבתו הגדולה למטבחו של השף מאיר אדוני, אלא במסגרת תחילתו של שיתוף פעולה קולינרי, במסגרתו משיק מאיר אדוני מנות גורמה בריאות, המשלבות את מוצרי הרבלייף.



פורת שנחת למטבחו של אדוני היישר מלוס אנג'לס, במסגרת השקת מוצרים חדשים של הרבלייף, הפשיל שרוולים והצטרף לעמדת השף וסייע לאדוני בהכנת מנת דג לברק אפוי במוסלין וניל ופטריות. אדוני, המשיק בימים אלה ספר במהדורה מוגבלת אשר מסכם 13 שנות יצירה של כתית, ושניתן לכל זוג הסועד במסעדה, הזמין את פורת לפסטיבל מרקי ים במזללה. מסעדותיו של אדוני זכו בפרסים בתחרויות בארץ ובעולם.



רון פורת אמר לשף אדוני : "החיבור לשף במעמדך הוא אך טבעי לערכי המותג הרבלייף. כשם שאתה משלב בין קולינריה עילית לחדשנות כך גם המותג הרבלייף משלב בין תזונה למדע, כחלק מאורח חיים בריא ומאוזן".



פורת סיפר לאדוני: "גם בעולם, חברת הרבלייף עושה שתפי פעולה עם שפים מובילים, כמו: בטורקיה, סקנדינביה, לונדון וארה"ב ואני בטוח שזהו שת"פ ראשון שיביא עמו המשכיות ארוכת טווח ואני שמח על כך".

אולי יעניין אותך

שלומית אופיר במבצע עד 70 אחוזי הנחה בחנויות ובאתר - צילום שי הנסב (1)
POMPEII_SIDE
dror15
eren1
eran-rotem22
hila10

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מייסדות סמייל (1)
לוגו חדש
מתחם LAGO חתונה מעוצבת על ידי קארין אוסמו- צילום מרווין (3)