רון פורת, מנכ"ל הרבלייף ישראל, הגיע ביום חמישי האחרון, כבר משעות הבוקר המוקדמות, למסעדת כתית בתל-אביב והפעם לא כסועד, למרות אהבתו הגדולה למטבחו של השף מאיר אדוני, אלא במסגרת תחילתו של שיתוף פעולה קולינרי, במסגרתו משיק מאיר אדוני מנות גורמה בריאות, המשלבות את מוצרי הרבלייף.
פורת שנחת למטבחו של אדוני היישר מלוס אנג'לס, במסגרת השקת מוצרים חדשים של הרבלייף, הפשיל שרוולים והצטרף לעמדת השף וסייע לאדוני בהכנת מנת דג לברק אפוי במוסלין וניל ופטריות. אדוני, המשיק בימים אלה ספר במהדורה מוגבלת אשר מסכם 13 שנות יצירה של כתית, ושניתן לכל זוג הסועד במסעדה, הזמין את פורת לפסטיבל מרקי ים במזללה. מסעדותיו של אדוני זכו בפרסים בתחרויות בארץ ובעולם.
רון פורת אמר לשף אדוני : "החיבור לשף במעמדך הוא אך טבעי לערכי המותג הרבלייף. כשם שאתה משלב בין קולינריה עילית לחדשנות כך גם המותג הרבלייף משלב בין תזונה למדע, כחלק מאורח חיים בריא ומאוזן".
פורת סיפר לאדוני: "גם בעולם, חברת הרבלייף עושה שתפי פעולה עם שפים מובילים, כמו: בטורקיה, סקנדינביה, לונדון וארה"ב ואני בטוח שזהו שת"פ ראשון שיביא עמו המשכיות ארוכת טווח ואני שמח על כך".