מצעד ספרי הבישול של האתר אכול ושאטו: סודות מתוקים של קרין גורן בראש

לפני חמש שנים, באפריל 2004, עלה האתר אכול ושאטו לאוויר ((www.foodis.co.il. מאז סקר האתר והציג כ- 100 ספרי בישול ומתכונים, ויותר מ- 300,000 גולשים נכנסו למדור ספרי הבישול של אכול ושאטו, וקראו על הספרים ומחבריהם.


בבדיקה שנועדה לדרג את ספרי הבישול והמתכונים הפופולאריים ביותר בקרב גולשי אכול ושאטו בחמש שנות הפעילות הראשונות של האתר, נמצא כי במקום הראשון מובילה בגדול קרין גורן, מחברת הספר סודות מתוקים, עם יותר מ- 52,000 כניסות לידיעה על הספר.

רענן (רני) רוגל, העורך הראשי של אכול ושאטו אומר: "זו פשוט תופעה מדהימה: בכל סופשבוע מככבת קרין גורן בתוכניותיה בטלוויזיה; חביבה וקולחת, ומיד לאחר כל תוכנית מתקדם לו במהירות מונה הכניסות לידיעה על הספר באתר.
גם המדורגים במקום השני – ישראל אהרוני (יותר מ- 21,000 כניסות לידיעה על ספרו "בשר טחון"), והשלישי – חיים כהן יחד עם ד"ר אלי לנדאו (יותר – 9,400 כניסות), הם אושיות טלוויזיה, אך לקרין גורן אין תחרות בתחום זה".


מקום ראשון – 52,000 כניסות סודות מתוקים – קרין גורן
מקום שני – 21,000 כניסות
בשר טחון – ישראל אהרוני
מקום שלישי – 9,400 כניסותחיים כהן ואלי לנדאו מבשלים
מקום רביעי – 5,600 כניסותאוכל רומני מבית טוב – מירי ליבוביץ שרוסטר
מקום חמישי – 5,500 כניסותרוני ונציה – עוגה עוגה
מקום שישי – 4,800 כניסותאוסף המתכונים של ליהיא לפיד

אחריהם במצעד ספרי הבישול והמתכונים של אכול ושאטו:

ניר צוק מבשל
ריזוטו
חמין – שרי אנסקי
אורנה ואלה – ספר המתכונים
פשוט טעים
טעם של ים
דונה היי – פשוט בישול
ארוחות מהספרים
אורי בורי – דגים ופירות ים
גג 50 שקל

אהרוני – אטריות על דרך המשי
עוד שוקולד

אולי יעניין אותך

__יעל שלביה לזר פור יו צילום מור סטודיו (2) - עותק
עיצוב ללא שם - 2025-01-19T131059
שיווק מפה לאוזן
טלי פולג צילום רמי זרנגר
resized_pexels-photo-6153354

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר