נספרסו משיקה מועדון הטבות ועלה בקמפיין מקומי

Nespresso עולה החודש בקמפיין פרסום שהופק בישראל ומיועד לקדם את מועדון ההטבות של החברה: Nespresso &You



הקמפיין הופק על ידי משרד הפרסום ליאו ברנט וכולל סדרת סרטונים קצרים מההווי היום יומי של אנשים במגוון מקצועות, כמו: איש עסקים, סטודנט, ארכיטקט, מעצבת אופנהכאשר כל סרטון ממחיש את חווית שתיית הקפה עבור אותה דמות ואת היתרונות שבהשתייכות למועדון Nespresso &You – כל אחד לפי קבוצת הלקוחות שאליו הוא משויך



רוני אלגביש, מנהל תקשורת שיווקית ודיגיטל: " המועדון החדש הינו מהלך אסטרטגי שלם שנועד לתת מענה מדויק יותר ללקוחות, לחדש ולרגש אותם. כדי לעודד את הלקוחות לגלות לאיזה קבוצת לקוחות הם שייכים יצרנו קמפיין מקומי שממחיש את ההבדל בין קבוצות המועדון ואת ההטבות השונות ביניהם: סדנאות קפה פרטיות, מגוון הנחות והשקה בלעדית של תערובת קפה ייחודית שתמכר כ- Private sale לחברי המועדון".




תוכנית ההטבות NESPRESSO & YOU מעניקה ללקוחות החברה אוהבי הקפה הטבות ייחודיות ורגעי קפה מיוחדים באמצעות שיוך ל-3 קבוצות לקוחות על פי ותק וכמות צריכה: AMBASADOR | EXPERT| CONNOISSEUR.תוכנית ההטבות מעניקה ללקוחות Nespresso מגוון הולך וגדל של מתנות, על פי פרמטרים של וותק וכמות רכישה של החברים במועדון הלקוחות. לדוגמא, סדנאות קפה פרטיות, מתנה בהפתעה לבחירת הלקוח אחת לשנה, הנחה על קפה בחודש הAnniversary, Private sale של תערובות קפה ייחודית וביטוח למכונת הקפה.


אולי יעניין אותך

davidocvich-monkeytech
יורם באומן- קרדיט ראובן קופיצינסקי
נהג מרוץ הפורמולה הבריטי לנדו נוריס נבחר כפרזנטור מותג היוקרה TUMI צילום גון בטר (1)
נבחרת הנאמנים של מחשבה טובה קרדיט גבריאל סטרוק
גיא תנחומא צילום יונתן בלום
אורי וטרמן מנכל קבוצת שופרסל איציק אברכהן יור קבוצת שופרסל עמית זאב, רועי פרייבך מנכל חברות הבנות שופרסל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שמלת כלה
גנרטורים ביתיים
איטום גג