גולן טלקום העניקה ללקוחותיה סכום כולל של כ- 4 מיליון ש"ח במסגרת מהלך "חבר מביא חבר" בו יצאה במרץ האחרון ואשר זכה להצלחה חסרת תקדים. במסגרת המהלך הצטרפו לגולן טלקום כ-35 אלף לקוחות.
כזכור, במסגרת המהלך על כל חבר חדש שהצטרף לגולן טלקום בהמלצת לקוח קיים, קיבל הלקוח הממליץ200 :₪ עבור צירוף לקוח חדש ל"חבילת גולן טלקום" הכל כלול. ו –20 ₪ עבור צירוף לקוח חדש ל"חבילת 9 ₪".
15 הלקוחות שבעקבות המלצתם הצטרפו הכי הרבה לקוחות, הגיעו לקבל את הצ'ק באירוע מיוחד במשרדי גולן טלקום. הלקוח מייק גבריאל, שהמליץ על יותר מ- 50 חברים שהצטרפו לחברה, קיבל צ'ק על סך 10,480 ₪. גבריאל, בן 23 נשוי+1 מירושלים, שמח מאד לקבל את הצ'ק המכובד שיעזור לו לסגור את המינוס, במיוחד לנוכח העובדה שבהתחלה כלל לא היה בטוח שזה אמיתי ושאכן יקבל את הכסף. "אני מאד מרוצה, לא יאומן איך שדדו אותנו קודם, בזכות גולן טלקום כל החברות הורידו את המחירים", אמר. אחריו נמצא חדאד יוסף שקיבל צ'ק על סך 8,360 ₪.
גישת גולן טלקום להעמיד את טובת הצרכן בראש, באה לידי ביטוי כעת, כאשר הסכום המכובד מוענק ללקוחותיה הנאמנים (במקום להוציא אותו לדוג' על קמפיין פרסום גרנדיוזי). גולן טלקום מביעה את הערכתה הכנה על תמיכתם של כ- 400 אלף לקוחותיה במהלך הדרמטי שהיא מובילה, ומתחייבת להמשיך להוביל, להורדת המחירים וחיזוק התחרות.