ב- NG, המוכרת לכל חובב בשר בזכות בשר מוקפד ומובחר וכמובן ליין של ארוחות לקרניבורים אמיתיים, לקחו את הזמן, אבל בסוף גם הם מגישים המבורגרים, ואין ספק שהיה שווה לחכות.
ההמבורגרים מתחילים מהפרה הנכונה שגידולה מאומת על ידי תו איכות "חי בריא", ונבנו עם הקפדה על בחירת התוספות, הלחמניות, ואפילו החרדל שמורכב במקום. כל מנת ההמבורגר על פי קונספט FARM TO TABLE שתופץ תאוצה, מבוססת על הפרות המובחרות ביותר שניזונו מהמזון המובחר ביותר- עשב ברמת הגולן, בלוטים, ירקות ועוד. נכון להיום הבשר ב NG מגיע מ 2 המגדלים הראשונים בארץ אשר עומדים בדרישות חי בריא : יוחאי ממשק שניידר ברמת הגולן ואיתמר מחוות מקנה דקל בחבל הבשור, שם הפרות גדלות במשך רב השנה במרעה טבעי וזוכות ליחס הוגן וראוי.
ההמבורגרים עשויים מיקס של אנטריקוט ושייטל והנתחים יושנו בטכניקת 28 DAYS DRY AGED. מגיעים בלחמנייה בתוספת חרדל קולמנס ביתי ותפו"א פריכים מזן באטר. התוצאה היא אחד המבורגר נוטף איכות ועשיר בטעמים שיהיה קשה למצוא לו מתחרים.
ולתפריט עצמו:
בורגר & אננס בייקון וגורייר– 95 ₪
אננס טרי, בייקון במייפל, גבינת גורייר, עגבנייה, חסה אייסברג, בצל סגול וקראנצ' בטטה
בורגר & מלך היער וגבינה כחולה – 95 ₪
פטריית מלך היער, גבינת דנבלו, עגבנייה, חסה אייסברג, בצל סגול וקראנצ' בטטה
בורגר & שרימפס שום וצ'דר – 95 ₪
שרימפס, שום, גבינת צ'דר מיושנת, עגבנייה, חסה אייסברג, בצל סגול וקראנצ' בטטה
בורגר & כבד אווז ולרונה – 125 ₪
כבד אווז, שבבי קקאו ולרונה, עגבנייה, חסה אייסברג, בצל סגול וקראנצ' בטטה