פינוקים למנהלים: מגזימים

דומינו'ס פיצה ממשיכה עם שיווק של קולקציות לפי עונה. לרגל חופשת הקיץ מרעננת דומינו'ס פיצה את התפריט עם סדרת הפיצות – "דומינו'ס מוגזמת". הקונספט המוצרי העומד מאחוריה הוא שכל אחד יהנה מהתוספת המועדפת עליו במגוון של 3 טעמים שונים המייצגים את אותה התוספת.


הסדרה החדשה כוללת את ה- מוגזמת פטריות המורכבת משלושה סוגי פטריות: פטריות פורטובלו, פטריות יער ופטריות שמפיניון. ה- מוגזמת פפרוני עם שלושת סוגי הנקניק: פפרוני, חזה בקר ונקניק קנבוס וה- מוגזמת גבינות הכוללת את הגבינות- מוצרלה, גבינת עיזים ופרמז'ן דומינו'ס.


לרגל השקת קמפיין הקיץ תצא דומינו'ס במבצע מיוחד הכולל פיצה משפחתית "מוגזמת" + משפחתית 100% מוצרלה ב- 55 ש"ח.


יוסי אלבז, מנכ"ל דומינו'ס פיצה בישראל: "הקיץ הגיע ורשת דומינו'ס פיצה החליטה להעניק ללקוחותיה משב רוח מרענן עם סדרת פיצות איכותיות וטעימות, כשהפעם- הגזמנו עם התוספות!. סדרת "המוגזמות" מעניקה יותר מהתוספת האהובה, במספר ווריאציות שונות עבור הלקוחות שרוצים להתפנק עד הסוף עם הפיצה שלהם. לרגל הקיץ הקרב ובא, רשת דומינו'ס מביאה את האיכות הקולינרית בסדרת ה"מוגזמות" הכוללת חומרי גלם משובחים המעניקים לפיצות טעמים מיוחדים שנדיר למצוא בעולם הפיצות בישראל."

אולי יעניין אותך

מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

גיימינג
אוליביה רודריגו X LANCOME CREDIT LANCOME
פרופ אלי גימון - ללא קרדיט