גרילים מומלצים:
Q300 – מתקן גריל גז קומפקטי ונייד עם מאפיינים של גריל גדול ומקצועי.
ל Q300 של וובר עיצוב ארגונומי נוח לשימוש.
לגריל 2 מבערי גז מיוחדים שדואגים לפיזור אחיד ויציב של הטמפרטורה בכל שטח הצלייה. המבערים חסכוניים באנרגיה.
שטח צלייה גדול של 46 X 66 ס"מ
רשת יצוקה מברזל
מגש לאיסוף לכלוך ושומן מתחת לרשת הגריל
גריל עשוי מיציקת אלומיניום
בצדי הגריל 2 מגשים מתקפלים
מכסה ובו משולב מד חום
עגלה איכותית ומאסיבית, עמידה בכל תנאי מזג אוויר
2 מבערי נירוסטה עוצמתיים וחסכוניים, עם פיזור חום אופטימלי. עוצמת חום מירבית של 23,000 BTU!
הצתה בלחיצת כפתור
מחיר: Q300 – 2,799 ₪ להשיג בצבע כסף
Spirit S320 – גריל גז מקצועי
מתקן מקצועי לשימוש בייתי. הספיריט S320 עוצב מחדש כדי שיהיה נוח לשימוש. הגריל כולל כיריים מה שעושה אותו למטבח מושלם.
לגריל 3 מבערי גז מנירוסטה המונחים לעומק הגריל נותנים עוצמה ונוחות בכל הפעלה.
מאפיין ייחודי אותו אפשר למצוא ב S320 – Flavorizer – השיטה של וובר לפיזור אחיד של החום והלהבות ולמניעת פריצת להבות. המערכת הופכת את המיצים שניגרים בתהליך הצלייה לאדים ועשן שמעצימים את הטעמים של הבשר שנצלה על הגריל.
לגריל:
מכסה מצופה אמייל עמיד לשנים של שימוש והנאה ובו מד חום מובנה
רשתות גריל איכותיות מצופות נירוסטה.
שטח צליה מרכזי 61 * 45 ס"מ, רשת חימום קומה נוספת 61*12 ס"מ
הצתה חשמלית
ארונית יציבה לניוד קל עם מסתור בטיחותי לבלון גז, שולחנות צד מתקפלים, מתלה לכלים ואביזרים, ארונית לרטבים ועוד…
דגם S320 עשוי מנירוסטה והוא כולל כיריים של גז, מה שהופך את הגריל למטבח חוץ מושלם!
ספיריט S320 נמכר במחיר השקה מיוחד של 4,499 ₪
Weber Performer – לראשונה בעולם, גריל פחמים גז.
יותר לא צריך גפרורים – מערכת הגז של וובר משמשת להדלקת הפחמים! הגריל האולטימטיבי לחובבי על האש!
גריל הפחמים היוקרתי ביותר של וובר. הפרפורמר הוא אבולוציה של הגריל המקורי של וובר, עם תוספות שמעצימות את חווית הברביקיו.
מדובר במתקן שמגיע בנוי כחלק מעגלה, הכוללת משטח עבודה יציב, ותא מיוחד לאחסנת פחמים.
לגריל מכסה ובוא מד חום מובנה
מעמד יציב ומכסה
רשת צלייה מתקפלת המאפשרת הכנסת פחמים בזמן הצלייה
רשת תחתונה עליה מציבים את הפחמים
בתחתי הגריל כלי אלומיניום גדול לאיסוף ופינוי האפר.
מחיר 2,999 ₪
טיפים לחובבי הגריל:
1. מכסה סגור – בוובר ממליצים תמיד לצלות כשהמכסה סגור. צלייה במכסה סגור מקטינה את תופעת "זריקת האש" (שלהוב) המפייחת את הבשר. בנוסף, מכסה סגור שומר על הטמפרטורה קבועה ומקצר את משך הצלייה. בנוסף, האדים והעשן תורמים ומעשירים את הטעם של הבשר .
2. הפיכת הבשר – בשר על האש אינו מופע קרקס! למעט במקרים בהם ממליצים במתכון להפוך את הבשר מספר פעמים, המלצתנו היא להפוך את הבשר כמה שפחות. סטייק הופכים רק פעם אחת!
3. מעיכת הבשר – טעות נפוצה היא למעוך את הבשר על מנת לזרז את תהליך הצלייה. כשעושים על האש צריך סבלנות. מעיכת הבשר, בעיקר בהמבורגרים וקבבים מוציאה את השומנים והמיצים ומייבשת את הבשר.
4. שכבת שימון – שימון דק מסביב לבשר מועיל גם להשחמת הבשר וגם למניעת הידבקותו לרשת. שימו לב – השימון מומלץ על הבשר ולא על הרשת!
5. דקירות – דקירת הבשר מזיקה ומייבשת אותו. הימנעו מכך! על מנת שהבשר יישאר עסיסי!