Santiago מבקשת לתת מענה לעובדים במתחם רמת החייל, אשר מבקשים חידוש וריענון קולינרי בהפוגות הצהריים, או דרינק לאחר שעות העבודה ומקום בילוי של ממש על הבר או ברחבה הפתוחה לתושבי תל אביב, בשעות הערב והלילה.
התפריט הייחודי ב- Santiago שנבנה על ידי המסעדן ובעלי המקום שרון סבח (בעלים ושף במסעדת שיין אנד שרפ, שף ומנהל במדזו, טורקיז, מקס ברנר ) והשף ארז מדינה ( רפאל, הצוענייה) מפתיע את החך בכל מנה ומנה בערבובי טעמים של חריף, מלוח, מתוק וחמוץ. התפריט כולל מגוון מנות בהשפעת מטבחים שונים (ישראלי-ים תיכוני, צרפתי, אסייאתי, בלקני ועוד) שהמשותף להן – הברקות קולינריות, אומץ בשימוש בטעמים עזים ובלתי שיגרתים ומתן כבוד לחומרי גלם טריים.
ראשונות לבחירה–
מרק היום, פלאפל כרישה– ציזיקי, קרם פלפלים ועשבי תבלין; אנטיפסטי בגריל– בטחינה גולמית וגרמולד עשבים, סלט מלפפונים יפני בתחמיץ פונזו, בצל ירוק ושומשום שחור;סלט עשבים ארמותיים– פריקי, עדשי קאוויאר, חמוצית, שקדים; סט טפסים וסלט הבית מוגשים עם פיתה יוונית- בתוספת 20 ₪.
עסקית 59
גירוס )שווארמה( דגי ים– בצל מטוגן, עגבניות, פלפל חריף, טחינה וציזיקי על פיתה יוונית.
דג מושט מטבריה מטוגן– בצל קריספי, גרמולד עשבים ופטאטאס בראבס
פישנזון אצבעות דג בציפוי פריך– איולי בזיליקום, גרמולד עשבים ופטאטס בראבס.
עוף בלימון נתחי עוף בטמפורה, פלפל אדום, בצל אדום וירוק, כרוב, נבטים ברוטב לימון וצ'ילי מתוק. בתוספת אורז
שניצלונים פריכים– איולי בזיליקום ופטאטאס בראבס
סלט קיסר לבבות חסה– רוקט, קרוטונים ואיולי קיסר עשיר בתוספת עוףתוספת שרימפס פריך – 9 ₪(
פיש בול סנדוויץ -חריימה חריף וכוסברה בחלת בריוש לצד סלט עשבים ארומתיים.
חזה עוף בלחם איטלקי -איולי בזיליקום, חסה, רוקט, עגבניה, פלפל קלוי ובצל סגול לצד סלט עשבים ארומתיים
עסקית 69
גירוס )שווארמה( פרגית מעושנת, בצל מטוגן, עגבניות, פלפל חריף וטחינה על פיתה יוונית
פיש בולס ארביאטה– קציצות דגי ים, שמן זית, שום, עגבניות, סרירצ'ה, לימון ופטרוזליה בתוספת אורז )פיקנטי(
שרימפס מוקפץ ברוטב קארי- ירוק וקרם קוקוס/ טום יאם מוגש עם תפוח אדמה מדורה.
לינגוויני פירות ים שרימפס- קלמרי, מולים, בציר שרימפס, צימוקי שרי, שמנת ובזיליקום
לינגוויני ציידים– נתחי סינטה, שמפניון, צ'ילי, רוטב יין, כמהין ובזיליקום
ריזוטו פטריות – שמנת, כמהין, עירית ופרמז'ן.
עסקית 79
ריזוטו שרימפס – פטריות שמפניון, אספרגוס, צימוקי שרי, ביסק סרטנים ובזיליקום
ביף רייס סצ'ואן– נתחי סינטה, פטריות שמפניון, ברוקולי, בצל אדום וירוק, נבטים וקשיו מוקפצים עם אטריות אורז רחבות.
ניוקי שרימפס שחור ברוטב טום יאם פורטבלו, ברוקולי, צימוקי שרי, ג'ינג'ר, צ'ילי, שמנת וכוסברה.